ballina/ faqja kryesore > Ballkan

Ballkan Të Tjera Lajmet

Për debat janë paraqitur 51 deputetë të cilët me replikat e tyre ndaj bashkëpartiakëve të tyre, sipas LSDM-së dhe BDI-së, synojnë të bllokojnë procedurën për zgjedhjen e kryetarit të Kuvendit

Ministri Demiri: (Për transformimin e FSK-së) "Për këtë çështje do të marrim përkrahjen edhe të NATO-s edhe të institucioneve tjera. Besojmë që Turqia do ta mbështesë formimin e forcave të armatosura të Kosovës”

Ministri turk i Bujqësisë, Blegtorisë dhe Ushqimit, Faruk Çelik, do të ketë një takim me homologun e tij shqiptar, Edmond Panariti, ku pas takimit dy ministrat do të mbajnë një konferencë të përbashkët për shtyp

Zyra e BE-së në Kosovë në bashkëpunim me Ambasadën Italiane në Kosovë organizoi ceremoninë dhe ekspozitën për hir të 60 vjetorit të Traktatit të Romës në Biblotekën Kombëtare në Prishtinë