ballina/ faqja kryesore > Ballkan

Ballkan Të Tjera Lajmet

Kosova pritet të anëtarësohet në Organizatën Botërore të Pronësisë Intelektuale, ku bëjnë pjesë 188 shtete, ndërsa motoja për shënimin e kësaj ditë në Kosovë ishte “Inovacioni përmirëson jetën”

Në FSS presin që edhe Federata Evropiane e Futbollit (UEFA), dhe Federata Botërore e Futbollit (FIFA) financiarisht të mbështesin projektin e ndërtimit të Stadiumit Nacional të Serbisë

"Pala maqedonase duhet të jenë të kujdesshëm dhe nuk duhet të provokojnë, sepse ne muslimanët asnjëherë nuk i kemi provokuar. Kemi qenë shumë të kujdesshëm duke respektuar parimin kuranor ‘Fenë tuaj mbajeni, të huajën respektojeni’"

Sipas organizatorëve, ekspozita përmban program të pasur që përfshinë lloje të ndryshme të artit duke filluar nga arti tradicional, piktura me motive të ndryshme, arkitekturë, peizazhe dhe të tjera

Fondacioni Maarif i Turqisë dhe kolegji International American Academy of Kosovo kanë nënshkruar një marrëveshje bashkëpunimi për mes të cilës i hapet rruga këtij fondacioni për fillimin e aktiviteteve në Kosovë