ballina/ faqja kryesore > bota

bota Të Tjera Lajmet

Presidenti i Republikës së Shqipërisë, Ilir Meta duke folur në aktivitetin për prezantimin e nismës “Java e Fëmijëve Jetimë”, theksoi se fëmijët jetimë janë shtresa shoqërore më e ndjeshme e shoqërisë shqiptare

"Në sulmet ajrore të forcave të koalicionit në qarkun Nehem të kryeqytetit Sana, që nga fillimi i muajit nëntor e deri më tani kanë humbur jetën 244 persona nga Husitë dhe simpatizantët e presidentit të përmbysur Ali Abdullah Salih"

“Deri tek përleshja erdhi kur terroristët e DEASH-it hynë në fshatin Hashtar, në juglindje të Mosulit. Gjatë përleshjeve u vranë 12 pjesëtarë të DEASH-it dhe një ushtar sunit”, tha koloneli Ahmed al-Jabouri