ballina/ faqja kryesore > bota

bota Të Tjera Lajmet

72 vjeçari Mahmut Fadil Eshref dhe bashkëshortja e tij 62 vjeçare Sekral Bibi, në vitin 1975 kishin shkuar në Siri me shpresë se do të gjenin punë, ndërsa kanë mbetur të bllokuar në Gutën Lindore pas shpërthimit të luftës civile