ballina/ faqja kryesore > ekonomi

ekonomi Të Tjera Lajmet

Me 326 vota pro dhe 290 kundër, deputetët në lexim të dytë i dhanë dritë jeshile Ligjit Evropian (për tërheqjen) i cili tani do të kalojë në fazën e ardhshme të miratimit

Gjiknuri theksoi se Shqipëria ka ndërtuar një bashkëpunim të frytshëm me strukturat homologe të vendeve të përfshira në realizmin e projektit IAP, si me Malin e Zi, BeH dhe Kroacinë

Në një deklaratë të publikuar nga Amazon njoftohet se kompania në qendrën e shpërndarjes dhe të shërbimit ndaj klientëve e cila planifikohet të hapet në rajonin Staten Island të Nju Jorkut do të ofrojë punësim për 2.500 persona