ballina/ faqja kryesore > jeta

jeta Të Tjera Lajmet

Familjet të cilat janë strehuar në qytetin Idlib, që jetojnë nëpër çadrat të cilat i kanë ngritur mbi toka jo pjellore, përballen me të nxehtin ekstrem, ku temperatura arrin mbi 50 gradë

Mirza Basiç tregon se për 28 ditë ka bërë përpjekje për mbijetesë në pyll, teksa përpiqej të mbërrinte në qytetin Tuzla, me personat që largoheshin nga gjenocidi në Srebrenicë, për në "zonën e sigurtë"

Hulumtuesit nga Universiteti Edinburgh kanë analizuar të dhënat e 33.536 meshkujve dhe 32.229 grave nga Skocia të cilët në vitin 1936, në moshën 11 vjeçare kanë hyrë në testin e inteligjencës

Sjellja e burrit i cili i publikoi fotografinë ku e kishte varur poshtë fëmijën e tij dy vjeçar nga dritarja e katit të pesëmbëdhjetë me shkrimin “një mijë pëlqime ose e gjuaj”, shkaktoi reagime të shumta nga opinioni publik

Interpretuesi i ilahive dhe recitues i Kur'an-it, Mevlan Kurtishi, thotë se dhurata më e madhe që ai mund t'i japë botës me praninë e tij, është që të paraqes tek ummeti i profetit Muhammed a.s një shëmbëlltyrë të mirë