ballina/ faqja kryesore > kulturë dhe art

kulturë dhe art Të Tjera Lajmet

Rekordi i mëparshëm për një pikturë të shitur në ankand ishte “Women of Algiers” (Gratë e Algjerisë) e Pablo Picasso-s, e pikturuar në vitin 1955, e cila u shit rreth 180 milionë dollarë në vitin 2015

Ekspozita e quajtur “Thesari i cili nuk është parë më parë i Tutankhamun-it, përbëhet nga armët, mburojat, rrotat që përdoreshin në luftë dhe gjëra të tjera personale nga Tutankhamuni

Ekspozita "Istanbul Photo Awards 2017" e organizuar nën drejtimin e kryeredaktorit të publikimeve të lajmeve vizuale të AA-së, Ahmet Sel është hapur në sallën “Krassnaya Oktyabrskaya” në Moskë

Aktori britanik i shpërblyer disa herë për rolet e tij në filma të ndryshëm, në festivalin e Romës prezanton filmin e tij më të fundit "Romans", në të cilin luan njërin nga rolet kryesore