ballina/ faqja kryesore > politikë

politikë Të Tjera Lajmet

Këtë vit vetëm dy nga katër partitë në parlament i emëruan kandidatët për këtë pozitë, Vladimir Zhirinovsky nga Partia Liberale Demokratike (LDPR) dhe Pavel Grudinin nga Partia Komuniste

Koalicioni bullgar në pushtet ka mbijetuar mocionin e mosbesimit të cilin e kërkoi opozita, e cila akuzonte Qeverinë se nuk merret me zgjidhjen e korrupsionit gjithnjë më të përhapur

Kurti, i cili është themelues dhe kryetar në dy mandatet e para pas themelimit të Lëvizjes Vetëvendosje, është zgjidhur kryetar për mandatin e ardhshëm trevjeçar në këtë parti

Siç thuhet në një njoftim nga Ministria e Jashtme e Maqedonisë, takimi u zhvillua në kuadër të dialogut të vendosur dhe konsultimeve midis dy vendeve, që synojnë forcimin e transparencës dhe besimit reciprok