ballina/ faqja kryesore > shëndetësi

shëndetësi Të Tjera Lajmet

Veprimi historik i Administratës për Ushqim dhe Barëra (FDA) lejon një trajtim të ri që përdor gjakun e pacientit që vuan nga leucemia për të sajuar një metodë e cila sulmon kancerin

Në një raport të publikuar nga OBSH theksohet se që nga data 27 prill kur është shfaqur kolera e deri tani janë konstatuar 565.041 raste të dyshuara me kolerë dhe si pasojë kanë humbur jetën 2.018 persona

Në kuadër të një hulumtimi, rezultatet e të cilit u publikuan në revistën "Journal of Clinical Oncology” morën pjesë 77 mijë persona të moshës 50 deri në 77 vjeçare nga Uashingtoni i SHBA-ve

Në një hulumtim të publikuar në ueb faqen e "Science Daily" thuhet se te fëmijët të cilët flenë më pak se koha e rekomanduar, ka më shumë gjasa që të shihen rastet e diabetit të tipit 2