ballina/ faqja kryesore > shkencë dhe teknologji

shkencë dhe teknologji Të Tjera Lajmet

Kompania amerikane për prodhimin e automjeteve elektrike dhe për ruajtjen e energjisë elektrike "Tesla" në Australinë Jugore ka përfunduar ndërtimin e baterisë më të madhe të litiumit në botë.

Kompania kineze Tencent, e cila është pronare e aplikacionit të rrjetit social dhe pagesave mobile WeChat, me vlerën e saj në treg u bë një nga kompanitë më të vlefshme në botë

Tomas Kohout, nga Departamenti i Fizikës në universitetin në Helsinki tha se topi i zjarrtë i cili u shfaq të enjten, me gjasë një meteorit, ka qenë njëri nga më të ndritshmit deri më sot