ballina/ faqja kryesore > sport

sport Të Tjera Lajmet

Në një njoftim të Federatës Turke të Futbollit (TFF) theksohet se në këtë do të marrë pjesë presidenti i FIFA-s, Gianni Infantino, si dhe përfaqësues dhe zyrtarë të lartë të asociacioneve anëtare të FIFA-s

“Sezoni i ardhshëm do të jetë i fundit për mua. Gjithkush e ka një kohë kur duhet të ndalet. Të luash futboll është e mrekullueshme, por tani jam në moshën 39 vjeçare dhe kjo po ndikon në performancën time”

Në ndeshjen të cilin ekipi nikoqir e fitoi me rezultat 98-90, u shqua i riu Lanzo Ball me 19 pikë, 12 kërcime dhe 13 asiste, ku u bë basketbollisti më i ri në NBA i cili ka shënuar triple-double”