ballina/ faqja kryesore > Turqia

Turqia Të Tjera Lajmet

"Në fund të fundit të gjithë duhet të jemi të vetëdijshëm në qëndrimin e vendosur të Turqisë si një fuqi e rëndësishme në rajon, si ekonomike ashtu edhe në të gjtha drejtimet tjera", tha Zv/kryeminstri i Turqisë

Në mesin e projekteve të TIKA-s në Ballkan, Çavuşoğlu përmendi Xhaminë e Emin Pashës në Prizren, Xhaminë e Mustafa Pashës në Shkup, shtëpinë të atit të Mustafa Kemal Ataturkut dhe Shkollën Ushtarake në Manastir

Erdoğan tha se Turqia ka hedhur hapa të rëndësishëm në sektorin e energjisë, përfshirë atë termoenergjinë, energjinë diellore dhe atë të erës, duke theksuar se tani do të hedhin hap në drejtim të zhvillimit të energjisë bërthamore

"Evropa ka larguar Turqinë me qëndrimin e saj kundër punëve të brendshme të Turqisë kryesisht me qasjen në tentativën e grusht shtetit më 15 korri", tha kryetari i Forumit El Shark, Vadah Khanfar