Dolar
32.37
Euro
35.00
Altın
2,233.04
ETH/USDT
3,534.60
BTC/USDT
69,906.00
BIST 100
9,090.63
Gündem, Kurumsal Haberler, 15 Temmuz Darbe Girişimi

AA'nın "Darbe Girişimi" kitabı, demokrasi nöbetindeki vatandaşlara dağıtıldı

Anadolu Ajansı'nın "Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" kitabından 5 bin adet, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi çevresinde demokrasi nöbeti tutan vatandaşlara ücretsiz dağıtıldı.

28.07.2016 - Güncelleme : 28.07.2016
AA'nın "Darbe Girişimi" kitabı, demokrasi nöbetindeki vatandaşlara dağıtıldı Anadolu Ajansı'nın "Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" isimli kitabı vatandaşlara dağıtıldı. ( Emin Sansar - Anadolu Ajansı )

ANKARA

Anadolu Ajansı'nın (AA), Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişiminin kronolojisi ve sonrasında yaşananları içeren "Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" kitabı, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi çevresindeki vatandaşlara dağıtıldı.

Darbe girişiminde yaşanan tüm gelişmelerin, AA muhabirlerinin anlık haberleri ve olay anındaki fotoğraflarıyla kronolojik bir sıraya göre derlendiği kitabın dağıtımı için Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki Millet Camisi önünde stant kuruldu.

Akşam namazı saatlerinde başlayan ve ücretsiz dağıtılan kitaba vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Yatsı namazı sonrasına kadar "Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi" kitabından 5 bin adet dağıtıldı.

Türk halkının sokaklara çıkarak darbe girişimine direnmesi, muhalefet liderlerinin ve medyanın darbeye karşı ortak tavrı, tüm dünyadan siyasetçilerin darbe girişimine yönelik tepkileri ile Türkiye'ye destek açıklamaları, darbeye direnirken şehit düşenler ve yaralananlar, darbe girişimi sonrası gözaltılar, açığa almalar ve tutuklamalar, 20 Temmuz itibarıyla ortaya çıkan rakamlar, AA'nın fotoğraf ve infografikleriyle tarihi bir belge niteliği taşıyan kitapta yer alıyor. 

Muhabir: Ertuğrul Subaşı

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın