Gündem, 15 Temmuz Darbe Girişimi

Askeri gemide görevli subay FETÖ'den gözaltına alındı

Doğu Akdeniz'de görev yapan, Marmaris Aksaz Deniz Üssü'ne yakıt ikmali için gelen askeri gemide görevli bir teğmen gözaltına alındı.

14.06.2017 - Güncelleme : 14.06.2017
Askeri gemide görevli subay FETÖ'den gözaltına alındı

Muğla

MUĞLA

Muğla'nın Marmaris ilçesinde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında, askeri bir gemide görevli subay, Aksaz Deniz Üssü'nde gözaltına alındı.

Bursa Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, Doğu Akdeniz'de görev yapan Çanakkale Hava Savunma Batarya Komutanlığına bağlı askeri geminin yakıt ikmali için Aksaz Deniz Üssü'ne demirlediği sırada, gemide görevli Teğmen Y.G. (24), Muğla ve Marmaris Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Grup Amirliği ekiplerince gözaltına alındı.

Y.G'nin gemideki odasında yapılan aramada, telefon ve bilgisayarına el konuldu. Şüpheli, Marmaris Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Bursa Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ekiplerine teslim edildi.

Muhabir: Sabri Kesen

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın