Dolar
32.48
Euro
35.11
Altın
2,233.04
ETH/USDT
3,560.60
BTC/USDT
70,769.00
BIST 100
9,079.97
Gündem, 15 Temmuz Darbe Girişimi

Bakan Yılmaz darbe girişiminde yaralananları ziyaret etti

Milli Eğitim Bakanı Yılmaz, FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimi sırasında direniş gösterirken yaralanan vatandaşları ve özel harekat polislerini ziyaret etti.

22.07.2016 - Güncelleme : 26.07.2016
Bakan Yılmaz darbe girişiminde yaralananları ziyaret etti

ANKARA

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında direniş gösterirken yaralanan vatandaşları ve özel harekat polislerini ziyaret etti.

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Yılmaz, FETÖ'nün darbe girişiminde direniş gösterdikleri esnada yaralanan vatandaşları ve özel harekat polislerini ziyaret etmek üzere tedavi gördükleri Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesine gitti.

Başhekim Murat Akçay'dan yaralıların sağlık durumları hakkında bilgi alan Yılmaz, daha sonra yaralıları tedavi gördükleri odalarında tek tek ziyaret ederek, hatırlarını sordu. Başhekim Akçay, bu sırada yaralıların genel durumlarının iyi olduğunu en kısa sürede taburcu olacaklarını söyledi.

"Bu millet yaşadıkça bu devlet dimdik ayakta kalmaya devam edecek"

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önünde darbecilere engel olmaya çalışırken tankın paletleri altında kalan Sincan Burak Reis İlkokulu Müdürü Fikri Erol ve eşi Fatma Erol'la sohbet eden Bakan Yılmaz, "Bu millet yaşadıkça, bu millet durdukça bu devlet dimdik ayakta kalmaya devam edecek inşallah." ifadelerini kullandı.

Yılmaz, vatandaşların gösterdiği direniş karşısında duyduğu minnettarlığı dile getirdi.

Bakan Yılmaz, bombalanan Gölbaşı Polis Özel Harekat Daire Başkanlığında yaralanan özel harekat polislerini de ziyaret etti.

Yaralı polislerle sohbet eden Yılmaz, "Devletinize, milletinize sahip çıktınız. Başbakan ve bütün bakanlar emrinizdedir, devlet milletimizin emrindedir, emredin emirlerinizi yerine getirelim." ifadelerini kullandı.

Yılmaz, "Allah milletimize bu acıları bir daha yaşatmasın." temennisinde bulundu.

Özel harekat polisleri de Bakan Yılmaz'ın ziyaretinin kendilerine güç verdiğini belirterek, teşekkürlerini sundu.

Muhabir: Selma Kasap

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın