Dolar
32.37
Euro
35.00
Altın
2,233.04
ETH/USDT
3,551.90
BTC/USDT
70,237.00
BIST 100
9,085.81
Gündem, 15 Temmuz Darbe Girişimi

Cezaevindeki FETÖ tutuklularının görüş günleri belirlendi

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı, Silivri ve Metris cezaevleri ile Bakırköy Kadın Kapalı İnfaz Kurumu'ndaki FETÖ/PDY terör örgütü mensubu şüphelilerin, cuma günleri, eşleri, ikinci derece kan hısımları ile birinci derece kayın hısımlarıyla görüşebileceklerini bildirdi.

28.07.2016 - Güncelleme : 28.07.2016
Cezaevindeki FETÖ tutuklularının görüş günleri belirlendi

İSTANBUL

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı, Silivri ve Metris cezaevleri ile Bakırköy Kadın Kapalı İnfaz Kurumu'ndaki FETÖ/PDY terör örgütü mensubu şüphelilerin eşleri, ikinci derece kan hısımları ve birinci derece kayın hısımlarının her hafta cuma günü görüşe kabul edileceğini bildirdi.

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'nca, Silivri (1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 No'lu L Tipi) ve Metris (1, 2 No'lu T Tipi) ile Bakırköy Kadın kapalı infaz kurumlarındaki FETÖ/PDY terör örgütü mensubu şüphelilerin görüş günleri ve hangi yakınlarının ziyaretlerine gelebileceklerine ilişkin açıklama yapıldı.

FETÖ mensubu şüpheli yakınları Cuma günleri görüşe kabul edilecek 

Açıklamada, bu cezaevlerinde kalan FETÖ/PDY terör örgütü mensubu şüphelilerin eşleri, ikinci derece kan hısımları ile birinci derece kayın hısımlarının yarın da dahil olmak üzere her hafta cuma günü görüşe kabul edileceği kaydedildi.

Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda kalan tutuklu hakim ve savcıların pazartesi günleri 13.00-13.45, tutuklu askeri personelin ise 14.00-14.45 saatleri arasında görüş yapabileceği ifade edilen açıklamada, tutukluların hangi cezaevinde bulunduğu ve görüş günlerine ilişkin Bakırköy Cumhuriyet Başsavcıvekilliği sekreterliğine başvuru yapılabileceği belirtildi.

Açıklamada, görüş için de nüfus cüzdanı aslı ve nüfus aile tablosunun bulundurulması gerektiği bildirildi.

Muhabir: Melike Gallenkuş

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.