Dolar
32.31
Euro
34.87
Altın
2,192.43
ETH/USDT
3,578.10
BTC/USDT
70,500.00
BIST 100
8,950.71
Gündem, 15 Temmuz Darbe Girişimi

FSM köprüsünde askerlerin ateş etme görüntüleri ortaya çıktı

FSM Köprüsü'ne gelen vatandaşların, köprüyü tankla kapatan askerleri ve makam aracındaki bir albayı ateş açmamaları için ikna etme çabaları, buna rağmen askerlerin ateş etme görüntüleri ortaya çıktı.

24.07.2016 - Güncelleme : 26.07.2016
FSM köprüsünde askerlerin ateş etme görüntüleri ortaya çıktı

İSTANBUL

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Fatih Sultan Mehmet (FSM) Köprüsü'ne gelen vatandaşların, köprüyü tankla kapatan askerleri ve makam aracındaki bir albayı ateş açmamaları için ikna etme çabaları, buna rağmen askerlerin ateş etme görüntüleri ortaya çıktı.

FETÖ mensuplarınca 15 Temmuz akşamı gerçekleştirilen darbe girişimi sırasında çekilen ilginç görüntüler ortaya çıkmaya devam ediyor.

Bir vatandaşın cep telefonu ile çektiği görüntülerde, FSM Köprüsü'nü kapatan askerlerin, tanklarla çevredeki vatandaşların üzerine giderek, ateş açmaları yer alıyor. Kayıtlarda, köprüdeki vatandaşların, makam aracındaki bir albayı ve tanklardaki askerleri ateş açmamaları için ikna etme çabaları görülüyor. Bazı vatandaşlar da ateş etmemeleri için askerlere yalvarıyor.

Görüntülerde, vatandaşların tepkisi üzerine albayın makam aracıyla geri dönmesi, bu sırada bir üsteğmene ateş emri vermesi ve askerlerin çevreye ateş açtıkları yer alıyor.

Muhabir: Muhammed Gencebay Gür

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın