Dolar
32.37
Euro
34.96
Altın
2,233.04
ETH/USDT
3,564.70
BTC/USDT
70,100.00
BIST 100
9,079.97
Gündem, 15 Temmuz Darbe Girişimi

Suikast timinin yakalanmasında görev yapan personele ödül

FETÖ'nün darbe girişiminde Cumhurbaşkanı Erdoğan'a suikast düzenlemek için Muğla'nın Marmaris ilçesinde konakladığı otele saldıran askerlerden 36'sının yakalanmasında görev yapan jandarma personeli ödüllendirildi.

25.10.2016 - Güncelleme : 25.10.2016
Suikast timinin yakalanmasında görev yapan personele ödül

MUĞLA

Muğla Valisi Amir Çiçek, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a suikast düzenlemek için Marmaris içesinde konakladığı otele saldıran askerlerden 36'sının yakalanmasında görev yapan jandarma personeline "Başarı Belgesi" verdi.

Muğla Jandarma Komutanlığı Askeri Gazinosu'nda düzenlenen törende konuşma yapan Çiçek, darbeci askerlerin yakalanması için çalışan jandarma personeline, operasyonun başarılı şekilde tamamlanarak hainlerin yakalanmasında gösterdikleri azim ve kararlılıktan dolayı teşekkür etti.

Muğla'nın, 15 Temmuz'da demokrasiye sahip çıktığını ve darbecilere geçit vermediğini vurgulayan Çiçek, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kaldığı otele saldıran darbeci askerlerin yakalanması için de bu kapsamda önemli operasyonlar gerçekleştirildiğini kaydetti.

Saldırıda 2 polisin şehit olduğunu ve 7 polisin de yaralandığını hatırlatan Çiçek, "Suikast timinin yakalanması maksadıyla sürdürülen operasyonlarda darbeciler yakalanarak adalete teslim edildi. Bu kapsamda silah ve mühimmatların ele geçirilmesinde mesai mefhumu gözetmeksizin özverili çalışan jandarma ekiplerini de üstün gayretlerinden dolayı kutluyorum." dedi.

Konuşmaların ardından Çiçek, operasyonlara katılan jandarma personeline "Başarı Belgesi" verdi.

Muhabir: Durmuş Genç

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.