arşiv

Fortune 500

Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv: ''Fortune 500 listesinde yer almak ABD'de, tüm dünyada ve Türkiye'de çalışan, üreten, ekonomiyi büyüten şirketler için önemli bir başarı''

13.09.2012 - Güncelleme : 13.09.2012
Fortune 500

İSTANBUL (A.A) - Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv, Fortune 500 listesinde yer almanın ABD'de, tüm dünyada ve Türkiye'de çalışan, üreten, ekonomiyi büyüten şirketler için önemli bir başarı olduğunu belirtti.
     Turkcell'den konuyla ilgili yapılan açıklamada, Türkiye'nin en büyük 500 şirketinin sıralamasını belirleyen Fortune 500 Türkiye araştırmasının beşinci yılının düzenlenen gala gecesiyle kutlandığı belirtildi.x
     Turkcell'in ana sponsorluğunda gerçekleşen Fortune 500 Türkiye Gala Gecesinde konuşan Ciliv, Fortune 500 listesinde yer almanın ABD'de, tüm dünyada ve Türkiye'de çalışan, üreten, ekonomiyi büyüten şirketler için önemli bir başarı olduğunu belirterek, ''Şirketlerimizin başarılarını kutlamak, hem de işbirliklerini artırmak için, karşılıklı öğrenme fırsatları da yaratan bu etkinliğe ve Fortune500'e destek olmaktan mutluluk duyuyoruz. Fortune Türkiye'yi, ödül alan ve listede yer alan tüm şirketlerimizi kutluyoruz, başarılarının devamını diliyoruz'' dedi.
     ''Küresel ve bölgesel gelişmeler ışığında Türkiye sürdürülebilir büyümeyi nasıl yakalar-'' başlıklı panel gerçekleştirilen etkinlikte, Ciliv'in yanı sıra TÜSİAD Başkanı Ümit Boyner, Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı ve Fiba Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Özyeğin görüşlerini aktardı.
    
     Muhabir: Ahmet Hacıfazlıoğlu
     Yayıncı: Ali Bayaslan Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın