Spor, Basketbol

Ergin Ataman'dan taraftara 'küfür' tepkisi

Sarı-kırmızılı takımın başantrenörü Ataman, THY Avrupa Ligi'nde Baskonia ile oynanan maçta bir grup taraftarın kendisine yönelik küfürlü tezahüratı nedeniyle sahayı terk ederek, 5 dakikalık bölümü soyunma odasında geçirdi.

31.03.2017 - Güncelleme : 31.03.2017
Ergin Ataman'dan taraftara 'küfür' tepkisi

İSTANBUL

Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ergin Ataman, THY Avrupa Ligi'nin 29. haftasında Baskonia ile oynadıkları karşılaşmada bir grup sarı-kırmızılı taraftarın küfürlü tezahüratlarına tepki göstererek, maç başlamadan soyunma odasına gitti. Ataman, maç başladıktan 5 dakika sonra salona dönerek, takımının başına geçti. 

Geçmiş haftalarda Galatasaray taraftar grubu ultrAslan'ın tepkisini çeken Ataman, aynı durumu Baskonia ile oynanan karşılaşmada da yaşadı.

Maç öncesi Ergin Ataman aleyhine tezahüratta bulunan bu grup, ayrıca küfürlü ifadeler de kullandı. Mücadele başlamadan saha kenarındaki yerini alan Ataman'a yönelik küfürlü tezahüratlar sürdü. Seremoninin ardından yedek bölümdeki yerine oturan Ataman, taraftarların ağır sözleri karşısında elindeki pet şişeyi sert bir şekilde yere atarak, soyunma odasının yolunu tuttu.

Galatasaray Odeabanklı oyuncular bu krizle maça başlarken, takımı saha kenarında yardımcı antrenör Yakup Sekizkök yönlendirmeye çalıştı.

ultrAslan taraftar grubunun Ergin Ataman'a yönelik küfürlü tezahüratlarına diğer Galatasaraylı taraftarlar tepki gösterdi.

Ataman, karşılaşmada 5 dakika 3 saniye geçildikten sonra alınan mola sırasında sahaya gelerek, takımının başına geçti. Bu sırada aynı grup Ataman'a yönelik küfürlü tezahürat yaparken, diğer taraftarlar alkışlarla tecrübeli çalıştırıcıya destek verdi.

Muhabir: Ercan Doğan

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.