Dolar
32.38
Euro
34.92
Altın
2,233.04
ETH/USDT
3,572.70
BTC/USDT
70,818.00
BIST 100
9,079.97
Spor, Basketbol, Dünyadan Spor

NBA All-Star şöleni başlıyor

ABD'nin New Orleans kentinde düzenlenecek Amerikan Basketbol Ligi (NBA) All-Star Hafta Sonu, 18 Şubat Cumartesi günü TSİ sabaha karşı başlayacak.

Hüseyin Burak Demirer  | 17.02.2017 - Güncelleme : 17.02.2017
NBA All-Star şöleni başlıyor

Ankara

ANKARA

Basketbolseverler, NBA yıldızlarının sahne aldığı All-Star Hafta Sonu etkinliklerinde yükselen yıldızlar maçı, yetenek yarışmaları ve All-Star maçının yanı sıra ünlüler maçı ve NBA Gelişim Ligi (D-Lig) All-Star karşılaşmasını da izleme fırsatı bulacak.

Milli basketbolcu Ömer Aşık'ın da forma giydiği New Orleans Pelicans'ın sahası Smoothie King Center, 2008 ve 2014'ten sonra 3. kez bu organizasyona ev sahipliği yapacak.

Hafta sonunun ilk etkinliği, 18 Şubat Cumartesi günü TSİ 03.00'te başlayacak "Ünlüler maçı" olacak. NBA oyuncuları Kyle Lowry ile Draymond Green'in yanı sıra rap şarkıcısı Fat Joe ve sunucu Rocsi Diaz'ın antrenörlük yapacağı Mark Cuban, Marc Lasry, Nick Cannon, Miles Brown, Baron Davis, Jason Williams, Candace Parker, Lindsay Whalen gibi basketbol ve televizyon dünyasından tanınmış kişiler, maçta karşı karşıya gelecek.

Kadrolarında en az 3 çaylak ve en az 3 ikinci yıl oyuncusu bulunduran, onar kişilik ABD takımı ile dünya takımının karşılaşacağı yükselen yıldızlar maçı ise aynı gün TSİ 05.00'te oynanacak. 

Ayrıca TSİ 22.30'da NBA Gelişim Ligi'nde forma giyen oyuncuların mücadele edeceği D-Lig All-Star maçı da yapılacak.

Üç sayı, smaç ve yetenek yarışması

Etkinliğin 2. gününde yapılacak 3 sayı, smaç ve yetenek yarışmaları TSİ 04.00'te başlayacak.

3 sayı yarışmasında, unvanını korumaya çalışacak Klay Thompson (Golden State Warriors), 2013 şampiyonu Kyrie Irving (Cleveland Cavaliers), C.J. McCollum (Portland Trail Blazers), Kyle Lowry (Toronto Raptors), Eric Gordon (Houston Rockets), Kemba Walker (Charlotte Hornets), Nick Young (Los Angeles Lakers) ve Wesley Matthews'tan (Dallas Mavericks) oluşan 8 isim yer alacak.

66. All-Star maçı

Etkinlikler, halk, mevcut oyuncular ve basın mensuplarının oylarıyla ilk 5'leri belirlenen 66. NBA All-Star maçıyla sona erecek. Doğu ve Batı karmalarının karşılaşacağı maç, 20 Şubat Pazartesi günü TSİ 04.00'te oynanacak.

Doğu Karması'nın 37-28 üstünlüğünün bulunduğu gösteri karşılaşmasının devre arasında Grammy ödüllü ABD'li şarkıcı John Legend konser verecek.

Muhabir: Hüseyin Burak Demirer

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.