Dolar
32.35
Euro
34.92
Altın
2,222.21
ETH/USDT
3,562.10
BTC/USDT
70,947.00
BIST 100
9,079.97
Spor, Basketbol

Obradovic: Türkiye Ligi'nde çok büyük rekabet olacak

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Obradovic, "Türkiye Ligi'nde çok büyük bir rekabet olacağını düşünüyorum." dedi.

13.09.2016 - Güncelleme : 13.09.2016
Obradovic: Türkiye Ligi'nde çok büyük rekabet olacak

İSTANBUL

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Zeljko Obradovic, geçen seneki kadroyu korumalarının kendileri için büyük avantaj olacağını söyledi.

Sırp başantrenör, FBTV'ye yaptığı açıklamada, takımlarında herkesin birbirini iyi tanıdığını dile getirerek, "Birkaç takviyemiz oldu. Şu an ne kadar avantajlı olsak da sezonun çok başındayız. Çok zorlu maçlar ve seyahatler var. Bizi çok yoğun bir tempo bekliyor. Avrupa Ligi, NBA'e benziyor ve çok uzun bir yolumuz var." dedi.

Sarı-lacivertli oyuncularla iletişiminin çok iyi olduğunu belirten Obradovic, "Oyuncularımı çok seviyorum ama bu onlara sinirlenmeyeceğim anlamına gelmez. Oyuncularım da bunun onların iyiliği için olduğunu biliyor. Oyuncularımın iyiliği için her şeyi yapacağım gibi, oyuncularımın da benim iyiliğim için her şeyi yapabileceğini biliyorum. Onlar benim için en iyisini istiyor ben de onlar için en iyisini istiyorum." diye konuştu.

"Türkiye Ligi'nde çok büyük rekabet olacak"

Zeljko Obradovic, Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nde bu sezon rekabetin üst seviyede olacağını dile getirerek, "Anadolu Efes ve Darüşşafaka Doğuş hem antrenörlerini hem de kadrolarını değiştirdiler. Galatasaray da çok güçlendi. Geçen yıllarda olduğu gibi Türkiye Ligi'nde çok büyük bir rekabet olacağını düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Sarı-lacivertli taraftarların kombine kartlara olan ilgisinden mutluluk duyduğunu anlatan Obradovic, "Taraftarlarımız bizi gerçekten seviyorlar ve güveniyorlar. Bunun her zaman bizim aklımızda olması gerekiyor. Hiçbir zaman geçen sene yaşadığımız tabloyu unutmamalıyız. Taraftarın destekleri, sevgileri ve güveni, bu kulübün ve bu takımın başarısındaki en büyük payı oluşturuyor. Onlar olmadan da hiçbir şey yapamıyoruz. Onlar bizim için her şeyden çok önemliler." değerlendirmesinde bulundu.

Muhabir: Ercan Çakar


Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın