Dolar
32.32
Euro
34.90
Altın
2,213.84
ETH/USDT
3,606.70
BTC/USDT
71,441.00
BIST 100
9,036.39
Spor, Basketbol

Zeljko Obradovic: Çok özel bir şampiyonluk

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Zeljko Obradovic, THY Avrupa Ligi'nde yaşadıkları şampiyonluğun kariyerinde en özel zaferlerden biri olduğunu söyledi.

Erkan Tiryaki, Emrah Oktay  | 23.05.2017 - Güncelleme : 23.05.2017
Zeljko Obradovic: Çok özel bir şampiyonluk

Istanbul

İSTANBUL - ERKAN TİRYAKİ - EMRAH OKTAY

Kariyerinde 9. Avrupa Ligi şampiyonluğunu Fenerbahçe'nin başında yaşayan Sırp başantrenör Zeljko Obradovic, duygularını AA'ya anlattı. 

Avrupa Ligi'ni en fazla kazanan başantrenör olan Obradovic, diğer şampiyonluklarına kıyasla Fenerbahçe'yle çok özel duygular yaşadığını belirterek, şöyle konuştu:

"Bu şampiyonluk benim için çok özel ve güzel bir duygu. Türkiye'deki tüm insanlarla aynı duyguyu taşıyorum. Türkiye'nin ilk Avrupa Ligi şampiyonluğu olması önemli bir şey. Çok büyük bir kulübüz. İnanılmaz bir taraftar kitlemiz var. Bu yüzden bu şampiyonluk çok güzel ve özel oldu."

Obradovic'ten AA'nın fotoğraflarına övgü

Obradovic, Olympiakos ile yaptıkları final maçının Türkiye'de çok sayıda yerde meydanlarda izlenmesiyle ilgili Anadolu Ajansının (AA) yayınladığı fotoğrafları beğendi.

Final günü meydanlarda kurulan dev ekranlarda maçları seyreden vatandaşların, AA fotomuhabirleri tarafından çekilen fotoğraflarını inceleyen Obradovic, şunları söyledi:

"Gördüğüm fotoğraflar inanılmaz. Bundan haberim vardı. Her yerde dev ekranlar kurulacağını söylediler. Bu müthiş bir şey. Bizi hangi şekilde takip ediyorlarsa etsinler onlara çok teşekkür ediyorum. Umarım bu şekilde basketbol daha da büyür. Çocukların ilgisi artar. Yeni oyuncular gelir. Bunlar, inanılmaz fotoğraflar." 

"Kadromuzda büyük değişiklik olmayacak"

Obradovic, gelecek sezon kadrolarında büyük bir değişiklik olmayacağını açıkladı.

İlk önce Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nde yarın başlayacak play-off serisine odaklanacaklarını belirten tecrübeli başantrenör, "Sezon bittikten sonra kadromuzda çok büyük bir değişiklik olacağını düşünmüyorum. Sezon sonu oturup kontratları inceleyeceğiz." dedi.

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.