Dolar
32.37
Euro
34.98
Altın
2,233.04
ETH/USDT
3,539.00
BTC/USDT
69,993.00
BIST 100
9,148.90
Dünya

Erdoğan ile Al Sani'yi ağırlayan Türk restoranı ilgi odağı oldu

Katar Emiri Al Sani'nin Cumhurbaşkanı Erdoğan onuruna verdiği yemek için seçtiği ülkedeki en büyük Türk restoranı "Şazeli Katar", Katar basınında büyük ilgi gördü.

16.02.2017 - Güncelleme : 17.02.2017
Erdoğan ile Al Sani'yi ağırlayan Türk restoranı ilgi odağı oldu

DOHA

Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamad Al Sani'nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan onuruna verdiği yemek için seçtiği ülkedeki en büyük Türk restoranı "Şazeli Katar", Katar basınında büyük ilgi gördü.

İki liderin Katar'ın başkenti Doha'da bulunan "Şazeli Katar" isimli bir Türk restoranında yediği öğle yemeği Eş-Şark "Majesteleri Katar Mall'da öğle yemeği verdi... Majesteleri ve Erdoğan bölgesel konuları ele aldılar." başlığını attı.

Raya gazetesi, "Majesteleri Katar Mall'daki Türk restoranında Erdoğan onuruna öğle yemeği verdi." manşetini kullandı.

El-Vatan gazetesinde de "Majesteleri Erdoğan onuruna öğle yemeği verdi. Katar Mall'u gezdiler." şeklinde yer buldu.

"Katar Emiri kardeşi Cumhurbaşkanı Erdoğan ve beraberindeki heyet onuruna Katar Mall'daki bir Türk restoranında yemek verdi." ifadeleri kullanılan haberde, yemekte bir dizi bakan ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'a eşlik eden heyetin de hazır bulunduğu ifade edildi.

Şazeli Katar'ın sahibi Ömer Seyfi Aktülün, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Katar'da ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Her zaman Türk girişimcisinin yanında olan Sayın Cumhurbaşkanımıza ve heyete şükranlarımızı sunuyoruz. Katarlı dostlarımız da sağolsun, bizi ilk günden beri yalnız bırakmadı" diye konuştu.

Muhabir: Ahmed Abdelsalam Ahmed Nassr-Said İbicioğlu

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın