Dolar
32.37
Euro
34.97
Altın
2,233.04
ETH/USDT
3,540.50
BTC/USDT
70,002.00
BIST 100
9,072.19
Dünya

İran Cumhurbaşkanı Ruhani'den medyaya eleştiri

İran Cumhurbaşkanı Ruhani, "Medya, yalan, suçlayıcı, ayrıştırıcı ve gereksiz sınıflandırmalardan vazgeçmelidir." dedi.

22.10.2016 - Güncelleme : 22.10.2016
İran Cumhurbaşkanı Ruhani'den medyaya eleştiri

İSTANBUL

İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, "Medya, yalan, suçlayıcı, ayrıştırıcı ve gereksiz sınıflandırmalardan vazgeçmelidir." dedi.

İran Öğrenci Haber Ajansı'nın (ISNA) haberine göre, başkent Tahran'da düzenlenen bir konferansta konuşan Ruhani, kabinedeki bazı bakanların değiştirilmesiyle ilgili haberlere değinerek "Bazı ahlaksız medya organları hükümete 'Bakanlar neden değiştirilmiyor' diyerek baskı yapıyordu. Hükümet takdir yetkisini kullanarak değişime gittiği zaman da 'Bakanlar neden değiştiriliyor' diyorlar." ifadelerini kullandı.

Medyanın, yalan, suçlayıcı, ayrıştırıcı ve gereksiz sınıflandırmalardan vazgeçmesini isteyen Ruhani. ülke içindeki siyasi gruplar arasındaki "çocukça" kavgaların sona ermesi gerektiğini söyledi.

Ruhani, ülkenin en önemli sorununun işsizlik olduğuna belirterek "İşsizlikle mücadele etmeliyiz. Bugün ülkenin en önemli açmazı olan işsizlik sorunu gelecek yıllarda da sorun olacaktır." dedi.

Muhabir: Ahmet Dursun

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın