Dolar
32.33
Euro
34.88
Altın
2,214.10
ETH/USDT
3,575.00
BTC/USDT
70,486.00
BIST 100
9,056.31
Dünya, Zeytin Dalı Harekatı

İsveç'teki gurbetçi çocuklar Türk askeri için dua etti

Stockholm'de Diyanet İşleri Başkanlığına bağlı Rinkeby Mevlana Camisi Kur'an Kursu öğrencileri Afrin’e düzenlenen sınır ötesi operasyonun başarıyla sonuçlanması için Fetih Suresi'ni okudu ve dua etti.

22.01.2018 - Güncelleme : 22.01.2018
İsveç'teki gurbetçi çocuklar Türk askeri için dua etti Fotoğraf: AA/Atila Altuntaş

STOCKHOLM

Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK), Suriye'nin kuzeybatısındaki Afrin bölgesinde başlattığı Zeytin Dalı Harekatı’na İsveç'in başkenti Stockholm'deki gurbetçi çocuklar duaları ile destek oldu.

Başkent Stockholm'de Diyanet İşleri Başkanlığına bağlı Rinkeby Mevlana Camisi Kur'an Kursu öğrencileri Afrin’e düzenlenen sınır ötesi operasyonun başarıyla sonuçlanması için Fetih Suresi'ni okudu ve dua etti.

Rinkeby Mevlana Camisi görevlisi Veysel Kılıç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 3 bin kilometre uzaktan 70 kadar öğrencinin Türk askeri için Kur'an-ı Kerim okuduğunu ve dua ettiğini belirtti.

Kılıç, "Çocukların duası kabul olur. Rabbimizin ordumuzu, askerimizi muzaffer eylemesi ve devletimizin, milletimizin bekasını, birlik ve beraberliğimizi daim etmesi için dua ettik.'' ifadelerini kullandı.

Muhabir: Atila Altuntaş 

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.