Dolar
32.32
Euro
34.90
Altın
2,213.91
ETH/USDT
3,584.40
BTC/USDT
71,192.00
BIST 100
9,075.66
Dünya

Türk basketbol takımı Rusya'da bekletildi

Basketbol FIBA Kadınlar Avrupa Kupası C Grubu'nda yapacakları Enisey maç için Rusya'ya giden Edirne Belediyesi Edirnespor kafilesi Moskova'da uzun süre havalimanında bekletildi.

30.11.2015 - Güncelleme : 01.12.2015
Türk basketbol takımı Rusya'da bekletildi

Edirne

EDİRNE

Edirne Belediyesi Edirnespor Kulübü Başkanı Murat Boyacıoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 3 Aralık Perşembe günü oynayacakları Enisey karşılaşması için İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan hareket ettiklerini ancak Moskova'ya indiklerinde keyfi bir uygulamayla karşılaştıklarını söyledi.

Hiçbir gerekçe gösterilmeden yaklaşık 2 saat bekletilmeleri nedeniyle Sibirya'ya aktarma uçağını kaçırdıklarını belirten Boyacıoğlu, "Bizi keyfi olarak 2 saate yakın beklettiler. Aktarma uçağını kaçırdık, 5 saat havalimanında bekledik. Bu durumu FIBA'ya bildirdik. Türkiye'nin Moskova Büyükelçiliği çok yardımcı oldu. Belki daha da fazla bekleteceklerdi. Şu an karşılaşma yapacağımız bölgeye gidiyoruz. Takım motivasyon olarak çok etkilendi, saatlerce havalimanında perişan olduk" dedi.

Boyacıoğlu, Türkiye'yi ve Edirne'yi temsil ettiklerini, her türlü zorluğa katlanacaklarını kaydetti.

Muhabir: Salih Baran

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın