Spor, Futbol, Dünyadan Spor

Vardar teknik direktörü Janevski: Fenerbahçe maçında köklü değişikliklere gitmeyeceğim

Vardar'ın yeni teknik direktörü Janevski, "Fenerbahçe maçında köklü değişikliklere gitmeyeceğim." dedi.

16.08.2017 - Güncelleme : 16.08.2017
Vardar teknik direktörü Janevski: Fenerbahçe maçında köklü değişikliklere gitmeyeceğim

ÜSKÜP

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi play-off turunda konuk olacağı Makedonya temsilcisi Vardar'ın yeni teknik direktörü Cedomir Janevski, sarı-lacivertli takıma karşı köklü değişikliklere gitmeyeceğini söyledi.

Karşılaşmanın oynanacağı başkent Üsküp'teki II. Filip Arena'da düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Janevski, Fenerbahçe maçının şifresinin sabır, güç, mücadele ve beceri olacağını belirterek, "Ancak bu şekilde rakip takımı alt edebileceğimizi düşünüyorum." ifadesini kullandı.

Kritik bir dönemde takımın başına geçtiğini ancak bunu bir mazeret olarak öne sürmeyeceğini aktaran Janevski, şunları kaydetti:

"Takımdaki futbolcuların birçoğunu daha önceden de tanıyordum. Milli takımdaki teknik direktörlüğüm döneminde birçoğuyla çalışmıştım. Ayrıca takımın birçok maçını da izleme imkanına sahip oldum. Vardar'ın en son geçen yılki maçını izlemiştim. O zamandan sonra kadroda radikal bir değişim olmadı. Bundan dolayı buradaki kalitemiz ve kapasitemizin son derece bilincindeyim. Oyuncularıma güveniyorum. Benden önceki teknik direktör de başarılı sonuçlar elde etti. Fenerbahçe maçında köklü değişikliklere gitmeyeceğim. Ancak benim oyun anlayışıma uygun olan kimi noktalarda bazı taleplerim olacak."

Takım kaptanı Grncharov: Fenerbahçe, son yıllarda Üsküp'e gelen en önemli kulüplerden biri

Takım kaptanı Boban Grncharov da UEFA Avrupa Ligi'nde grup aşamasına kalarak ülke futbolu adına tarihi bir başarıya imza atmak istediklerini vurgulayarak, "Fenerbahçe, son yıllarda Üsküp'e gelen en önemli kulüplerden biri. Bireysel olarak, sonucu değiştirebilecek önemi isimlere sahip bir takım." diye konuştu.

Muhabir: Kayhan Gül

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.