Dolar
32.35
Euro
34.93
Altın
2,221.69
ETH/USDT
3,558.80
BTC/USDT
70,897.00
BIST 100
9,079.97
Eğitim

Sokağa çıkma yasağı nedeniyle uzatılan YGS başvurularında son gün

Sokağa çıkma yasağı nedeniyle başvuru yapamayan adaylar için verilen başvuru süresi bugün, ödeme işlemleri ise bugün sona erecek.

Yıldız Aktaş  | 10.02.2016 - Güncelleme : 11.02.2016
Sokağa çıkma yasağı nedeniyle uzatılan YGS başvurularında son gün

Ankara

ANKARA

Terör örgütüne yönelik operasyonlarda uygulanan sokağa çıkma yasağı nedeniyle Diyarbakır-Sur, Mardin-Dargeçit, Mardin-Nusaybin, Şırnak-Cizre, Şırnak-İdil, Şırnak-Silopi ilçelerinde görevli kamu görevlileri ile buralardaki adaylar için uzatılan Yükseköğretime Geçiş Sınavı'na (YGS) başvuru süresi bugün sona erecek.

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemine (ÖSYS) başvuru işlemleri, 6-21 Ocak'ta yapılmıştı. Bu kapsamda, ÖSYM Yönetim Kurulu, sokağa çıkma yasağı uygulanan Diyarbakır-Sur, Mardin-Dargeçit, Mardin-Nusaybin, Şırnak-Cizre, Şırnak-İdil, Şırnak-Silopi ilçelerinde görevli olan kamu görevlileri ve adaylar için başvuru süresi bugün mesai bitimine kadar uzatılmıştı.

Bankadan ödeme yapacak adaylar için bugün mesai saati bitiminde, ÖSYM'nin internet sayfasında yer alan 'ödemeler' alanından kredi kartı veya banka kartıyla ödeme yapacak adaylar için de bugün saat 23.59'da sonlanacak.

Muhabir: Yıldız Aktaş

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.