Eğitim

Tercih danışma merkezlerinden ücretsiz rehberlik hizmeti

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 33 ilçedeki 48 noktada oluşturulan "Tercih Danışma Merkezi" ve "Tercih Danışma Hattı" ile LYS'ye giren öğrencilere, ücretsiz rehberlik hizmeti sunuyor

19.07.2017 - Güncelleme : 19.07.2017
Tercih danışma merkezlerinden ücretsiz rehberlik hizmeti

İSTANBUL

İstanbul Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Büyükşehir Belediyesi bu yıl "Kariyerin Tercihinde Saklı" sloganıyla 33 ilçedeki 48 noktada "Tercih Danışma Merkezi" ve "Tercih Danışma Hattı" ile LYS'ye giren öğrencilere, ücretsiz rehberlik hizmeti sunuyor.

Geçen hafta hizmet vermeye başlayan tercih danışma merkezlerine, üniversite adayları yoğun ilgi gösteriyor. Kentin 33 ilçesinde kurulan tercih danışma merkezlerine gidemeyen üniversite adayları için oluşturulan 0212 600 87 00 numaralı "Tercih Danışma Hattı" ile de tüm Türkiye'ye rehberlik hizmeti veriliyor. 

Meydanlarda ve belirlenen noktalarda 26 Temmuz'a kadar hizmet verecek tercih danışma merkezlerinin bulunduğu yerler için "https://tercih.ibb.istanbul/icerik/hangi-noktalardayiz/" adresi ziyaret edilebilecek.

Muhabir: Lale Bildirici

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın