Dolar
32.38
Euro
35.07
Altın
2,233.04
ETH/USDT
3,561.80
BTC/USDT
70,789.00
BIST 100
9,079.97
Eğitim, 15 Temmuz Darbe Girişimi

YÖK'ten kapatılan Fatih Üniversitesi öğrencilerine ilişkin karar

Kapatılan Fatih Üniversitesinin Tıp Fakültesi ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğrencileri Bezmialem Vakıf Üniversitesine, üniversitenin diğer programlarındaki öğrenciler ise İstanbul Üniversitesine yerleştirilecek.

Selma Kasap  | 29.07.2016 - Güncelleme : 29.07.2016
YÖK'ten kapatılan Fatih Üniversitesi öğrencilerine ilişkin karar

Ankara

ANKARA

Yükseköğretim Kurulunca (YÖK), kapatılan vakıf yükseköğretim kurumlarından Fatih Üniversitesinin Tıp Fakültesi ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin Bezmialem Vakıf Üniversitesine, üniversitenin diğer programlarındaki öğrencilerin ise İstanbul Üniversitesine yerleştirileceği açıklandı.

Yükseköğretim Genel Kurulunun dün gerçekleştirdiği toplantıda, Kanun Hükmünde Kararname ile kapatılan üniversitelerin öğrencilerinin, hangi üniversitelere yerleştirileceğiyle ilgili esasların karara bağlandığı, öğrenci sayısı fazla olan Fatih Üniversitesinin öğrencilerinin yerleştirilmesiyle ilgili çalışmaların sürdüğü açıklanmıştı.

YÖK'ün internet sitesinde yer alan duyuruda, Fatih Üniversitesi öğrencilerine ilişkin kararın alındığı bildirildi.

Buna göre, Fatih Üniversitesinin Tıp Fakültesi ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğrencileri Bezmialem Vakıf Üniversitesine, üniversitenin diğer programlarındaki öğrencileri ise İstanbul Üniversitesine yerleştirilecek.

Muhabir: Selma Kasap

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.