Dolar
32.31
Euro
34.93
Altın
2,211.76
ETH/USDT
3,566.80
BTC/USDT
70,637.00
BIST 100
9,053.73
Ekonomi

Anneler Günü kampanyaları alışverişe çağırıyor

Mayıs ayının ikinci pazar günü kutlanan Anneler Günü için yapılan kampanyalar hazır giyimden mücevhere, beyaz eşyadan teknolojiye, kozmetikten uçak biletine kadar birçok sektörü hareketlendirdi.

10.05.2017 - Güncelleme : 10.05.2017
Anneler Günü kampanyaları alışverişe çağırıyor

ANKARA-Mehtap Yılmaz

Anneler Günü'ne özel kampanyalar düzenleyen birçok firma, günler öncesinden fiyatlarında indirime gitmeye başladı.

AA muhabirinin derlediği bilgilere göre, Boyner, Anneler Günü kampanyasıyla annesinin yüzünü güldürmek isteyenleri "boyner.com.tr"ye bekliyor. Giyim, spor ve aksesuar markalarının geniş koleksiyonları ile bu özel güne hazırlanan Boyner, Anneler Günü'ne özel seçili ürünlerde yapılacak 150 liralık alışverişe 30 lira, 300 liralık alışverişe ise 75 lira anında indirim imkanı sunuyor.

Ariş Pırlanta, annelere ve anne adaylarına hediye almak isteyenlerin karşına, farklı seçeneklerle çıkıyor. Farklı tasarımlarıyla dikkati çeken Ariş Pırlanta'dan 12 Mayıs'a kadar yapılacak 499 lira ve üzeri alışverişlerde 50 lira indirim uygulanıyor.

Zen Pırlanta Anneler Günü Kampanyası kapsamında, "Çok Özel Anneler Günü Fırsatları" kategorisindeki ürünlerin fiyatını yüzde 40 indirirken, bin lira üzerindeki alışverişlere de pırlantalı bilezik hediye ediyor.

Vestel, Anneler Günü'ne özel küçük ev aletleri ve elektrikli süpürgelerde yüzde 50'ye varan indirim fırsatı sunuyor. Söz konusu kampanya, seçili ürünlerde 15 Mayıs'a kadar yapılacak alışverişlerde geçerli olacak.

TeknoSA, annesini teknolojik bir hediye ile mutlu etmek isteyenlere, 14 Mayıs'a kadar yapılacak alışverişlerde birçok üründe indirim sağlıyor. Anneler Günü kampanyası çerçevesinde saç düzleştiriciden elektrikli süpürgeye, ütüden kahve ve çay makinesine kadar çok sayıda küçük ev aletinin yanı sıra notebook, akıllı cep telefonu, tablet ve saate kadar onlarca üründe yüzde 30'a varan oranlarda fiyatları indiren TeknoSA, müşterilerine sürprizler sunuyor.

Koçtaş da 14 Mayıs'a kadar seçili küçük ev aletlerinde yüzde 40'a varan oranlarda indirim uyguluyor.

AnadoluJet, "Anneler Günü'nde hasret çeken anne kalmasın!" sloganıyla, annesinden uzakta bulunanları bir araya getirmek için hazırlanıyor. Anneler Günü kampanyası kapsamında, 14 Mayıs'a kadar "gidiş-dönüş" biletini "P-ANNEMBENIBEKLER" koduyla AnadoluJet'ten alanlara, gidiş bileti hediye ediliyor.

Sevil Parfümeri, annesini sevindirmek isteyenler için 15 Mayıs'a kadar yapılacak alışverişlerde geçerli olmak üzere her 200 liralık alışverişe 40 lira, her 400 liralık alışverişe ise 100 lira indirim sağlıyor. Tekin Acar da 15 Mayıs'a kadar yapılacak alışverişlerde, yüzde 25 indirim imkanı sunuyor.

Çiçekler, Anneler Günü'nde kararsızların kurtarıcısı olmaya devam ediyor. Çiçek Sepeti, Anneler Günü kampanyası kapsamında indirimli fiyatlarla annelerini sevindirmek isteyenleri bekliyor. 

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın