Ekonomi

MÜSİAD Genel Başkanı Kaan: Güçlü Türki̇ye i̇çi̇n yapılan kan deği̇şi̇mi̇ hayırlı olsun

MÜSİAD Genel Başkanı Kaan 65. Hükümet'te yapılan kabine değişikliğine ilişkin, "Güçlü Türki̇ye i̇çi̇n yapılan kan deği̇şi̇mi̇ hayırlı olsun." dedi.

19.07.2017 - Güncelleme : 25.07.2017
MÜSİAD Genel Başkanı Kaan: Güçlü Türki̇ye i̇çi̇n yapılan kan deği̇şi̇mi̇ hayırlı olsun

İSTANBUL

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, 65. Hükümet'te yapılan kabine değişikliğine ilişkin, "Güçlü Türki̇ye i̇çi̇n yapılan kan deği̇şi̇mi̇ hayırlı olsun." dedi.

Kaan, yaptığı yazılı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, AK Parti Genel Başkanı seçilmesinin ardından Başbakan Binali Yıldırım'ın açıkladığı 65. Hükümet'in Bakanlar Kurulu'nda yapılan kabine revizyonunun Türkiye ve iş dünyasına hayırlı olmasını diledi.

"Yeni görevlerinde de en iyi şekilde hizmet edeceklerine inancımız tam"

Yenilenen kabine ile Türkiye'nin, ekonomi başta olmak üzere yapılacak yeni reform ve projelerle, belirlediği büyük hedeflere doğru, istikrarlı bir şekilde yoluna devam edeceğine yürekten inandıklarını belirten Kaan, "Hedeflenen güçlü Türkiye için, üretimin ve sanayinin odak noktası olduğu bir ekonomi anlayışı elzemdir." ifadesini kullandı.

Kaan, şunları kaydetti:

"MÜSİAD olarak, ülkemizin dünyanın ilk 10 ekonomisi arasında yer alması hedefi yolunda, bunun bir parçası olacak şekilde iş birliğine önem vermeye devam edeceğiz. Ülkemizin sağlam adımlarla, güçlü bir geleceğe yürümesi hepimizin ortak temennisidir. Güçlü Türki̇ye i̇çi̇n yapılan kan deği̇şi̇mi̇ hayırlı olsun. Bu düşüncelerle, yeni kabineye görevlerinde başarılar diliyoruz. Bakanlarımızın yeni görevlerinde de ülkemize en iyi şekilde hizmet edeceklerine inancımız tam. İş dünyasına ve tüm Türkiye’ye hayırlı olsun.”

Muhabir: Ali Atar

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.