Dolar
32.37
Euro
34.92
Altın
2,233.04
ETH/USDT
3,565.00
BTC/USDT
70,757.00
BIST 100
9,079.97
Ekonomi

Peugeot'nun yeni SUV'u 3008 Türkiye yollarında

Yeni SUV Peugeot 3008, gerçekleştirilen lansmanın ardından 87 bin 900 TL'den başlayan fiyatlarla Türkiye pazarında satışa çıktı.

21.10.2016 - Güncelleme : 21.10.2016
Peugeot'nun yeni SUV'u 3008 Türkiye yollarında

İSTANBUL

Yeni SUV Peugeot 3008, gerçekleştirilen lansmanın ardından 87 bin 900 TL'den başlayan fiyatlarla Türkiye pazarında satışa çıktı.

Yeni SUV Peugeot 3008'in lansman toplantısı, Peugeot Türkiye Genel Müdürü Laurent Pernet, Peugeot Türkiye Pazarlama Direktörü Mehmet Akın ve diğer davetlilerin katılımıyla Hilton Bomonti Otel'de yapıldı.

"Hiçbir SUV onun kadar ileri gitmedi"

Peugeot Türkiye Pazarlama Direktörü Akın yeni aracın sloganının, "Hiçbir SUV onun kadar ileri gitmedi" olarak belirlendiğini ve iddialı bir söylem olduğunu dile getirdi. 

Akın, katılımcılara yeni Peugeot 3008'in özellikleri hakkında da bilgiler verdi.

Yeni SUV 3008, yüksek omuz çizgisi, güçlü ve keskin ön tasarımı ile rakiplerinden farklı ve heybetli bir görünüme sahip. Araç, bu heybetli görüntüyü tamamlayan yeni ızgarası, yeni far tasarımı, 19 inç alüminyum alaşımlı jantları, krom detayları ve LED ışıkları ile göze çarpıyor. Ön kısımda başlayan tasarım çizgisi, arkada aslan pençesi 3D LED stopları birleştiren parlak siyah bant ile devam ediyor. Segmentinde sadece Yeni SUV Peugeot 3008'de sunulan Black Diamond parlak siyah tavan ise aracın premium tasarımını tamamlıyor.

"i-Cockpit ile farklı bir sürüş deneyimi vadediyor"

Yeni nesil, geliştirilmiş i-Cockpit'in sunulduğu iç mekan, kapı içi ambians ışıkları, özel kumaş konsol döşemesi ve krom detayları ile sınıfının kalite çıtasını yükseğe taşıyan yeni SUV Peugeot 3008, yeni nesil Peugeot i-Cockpit ile farklı bir sürüş deneyimi vadediyor.

Söz konusu teknolojinin en önemli unsurlarından birisi olan Full Dijital gösterge paneli, segmentinde sadece yeni SUV Peugeot 3008'de en alt versiyondan itibaren standart olarak sunuluyor. 12,3 inç boyunda tamamen kişiselleştirilebilir animatik göstergeler, farklı bir sürüş keyfi sunuyor. Orta bölümde konumlandırılan 8 inç kapasitif ekran, kablosuz şarj, Apple Carplay gibi üst düzey teknolojik özellikler ve FOCAL müzik sistemi kabin içinde premium sürüş konforu sağlıyor.

Dizel ve benzinli motor seçenekleriyle tercih edilebiliyor

Yeni SUV Peugeot 3008'de, ağırlığı azaltılmış, yüksek dayanımlı, kalitesi kanıtlanmış EMP2 platformu, gerçek blue teknolojisine sahip dizel BlueHDi, ödüllü Turbo PureTech benzinli motorları kullanılıyor. Tüm bu özellikler motordan gelen gücü ve torku yüksek bir verimle yola aktaran ve kullanıcıların beğenisini kazanan EAT6 tam otomatik şanzıman ile birleştiğinde sınıfının en iyi performans ve yakıt ekonomisi değerlerini sunuyor.

Access, Active, Allure ve GT-Line olmak üzere dört farklı donanım paketi ile satılan yeni SUV Peugeot 3008, 87 bin 900 TL'den başlayan fiyatlarla Türkiye pazarına sunuluyor. Yeni SUV Peugeot 3008 için kasım-aralık aylarında 2 bin adetlik bir satış hedefleniyor. 

Muhabir: Hüseyin Demir

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.