Dolar
32.37
Euro
34.96
Altın
2,233.04
ETH/USDT
3,560.10
BTC/USDT
70,230.00
BIST 100
9,079.97
Ekonomi

TESK Genel Başkanı Palandöken: Dünya ne yaptıysa, biz de onu yapalım

TESK Genel Başkanı Palandöken, "Esnaf olarak çok fazla bir şey istemiyoruz. Kuralların koyulmasını istiyoruz. Dünya ne yaptıysa, biz de onu yapalım." dedi.

15.01.2018 - Güncelleme : 15.01.2018
TESK Genel Başkanı Palandöken: Dünya ne yaptıysa, biz de onu yapalım

ANKARA

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, "Esnaf olarak çok fazla bir şey istemiyoruz. Kuralların koyulmasını istiyoruz. Dünya ne yaptıysa, biz de onu yapalım." dedi.

Palandöken, TESK Genel Merkezi'nde düzenlenen "Türkiye Esnaf Buluşması"nda yaptığı konuşmada, hükümetin 15 senedir çalışma hayatını kolaylaştırıcı çalışmalar yaptığını belirterek, Başbakan Binali Yıldırım'a teşekkür etti.

Esnafın sorunlarıyla ilgili hükümete başvurularında her zaman olumlu sonuç aldıklarını aktaran Palandöken, bundan duydukları memnuniyeti ifade etti.

Ahilik mantığıyla hizmet ettiklerini vurgulayan Palandöken, esnafın düzenin savunucusu ve koruyucusu olduğunu kaydetti.

Esnafın, büyük zincir mağazalar karşısında haksız rekabete yenik düşmemesi için düzenleme yapılmasını isteyen Palandöken, "Esnaf olarak çok fazla bir şey istemiyoruz. Kuralların koyulmasını istiyoruz. Dünya ne yaptıysa, biz de onu yapalım. Amerika'yı yeniden keşfetmeye gerek yok. Avrupa'da ne varsa ülkemizde o olsun." diye konuştu.

Muhabir: Cüneyt Kemal Özkök

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.