Ekonomi

TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Bilecik: İş dünyası olarak diyaloğun normalleşmesini istiyoruz

TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Bilecik, iş dünyası olarak Avrupa ülkeleri ile kriz yaşanmasını istemediklerini, diyaloğun en kısa sürede normale dönmesini arzu ettiklerini söyledi.

İsmihan Özgüven  | 15.03.2017 - Güncelleme : 16.03.2017
TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Bilecik: İş dünyası olarak diyaloğun normalleşmesini istiyoruz

Hatay

HATAY

Hatay Valisi Erdal Ata, Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Erol Bilecik'i makamında kabul etti.

Ziyaret nedeniyle teşekkür eden Ata, sanayicilerin kurduğu önemli bir meslek grubu olan TÜSİAD'a Hataylı bir iş adamının yönetim kurulu başkanı olmasının mutluluk ve gurur verici olduğunu kaydetti.

Bilecik de TÜSİAD'ın Türkiye'de önemli bir sivil toplum kurumu olduğunu belirterek, eğitimden sosyal alana kadar birçok noktada elini taşın altına koyan bir kurum olduklarını söyledi.

Bir gazetecinin "Almanya ve Hollanda'da yaşanan olaylar nedeniyle AB ile kriz olasılığıyla ilgili TÜSİAD'ın çeşitli açıklamaları var. Bununla ilgili neler söyleyeceksiniz" demesi üzerine Bilecik, "Avrupa ülkelerindeki seçim günlerinin yakın zamanda olması bu tür diyaloğu istenmeyen bazı noktalara çekmiş vaziyette. İş dünyası olarak bu diyaloğun diplomasi sınırları içerisine derhal, hızlıca çekilip tekrardan normal hayata geçilmesini arzu ediyoruz. Diliyoruz ki bunlar önümüzdeki günlerde bu şekilde gerçekleşir." diye konuştu.

Muhabir: İsmihan Özgüven


Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın