Dolar
32.39
Euro
35.02
Altın
2,233.04
ETH/USDT
3,562.30
BTC/USDT
70,719.00
BIST 100
9,079.97
Spor, Futbol, EURO 2016

A Milli Takım kampında Arda Turan korkuttu

A Milli Futbol Takımı, 2016 Avrupa Şampiyonası (EURO 2016) hazırlıklarına devam etti. Arda Turan, idmanın son bölümünde hafif bir sakatlık geçirdi.

Emrah Oktay  | 31.05.2016 - Güncelleme : 06.06.2016
A Milli Takım kampında Arda Turan korkuttu Fotoğraf AA: Evrim Aydın

Antalya

ANTALYA 

Belek Turizm Bölgesi'nde kampta bulunan ay-yıldızlı ekibin Gloria Sports Arena'da yaptığı idman, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim yönetiminde gerçekleştirildi. Antrenmanın başında iki gruba ayrılan milli futbolcular, pas çalışmasının ardından dar alanda çift kale maç yaptı. İdman, bazı oyuncuların katıldığı orta ve şut çalışmasıyla sona erdi.

Yaklaşık 1 saat süren antrenmana 23 kişilik kadroda yer alan bütün futbolcular katıldı.

Çift kale maç sırasında kaleciler sürekli takım değiştirirken, Fatih Terim as takımda Gökhan Gönül, Mehmet Topal, Hakan Kadir Balta, Caner Erkin, Selçuk İnan, Oğuzhan Özyakup, Ozan Tufan, Hakan Çalhanoğlu, Arda Turan ve Cenk Gönen'i görevlendirdi. Deneyimli teknik adam, maçın bir bölümünde, Oğuzhan Özyakup'un yerine Volkan Şen'i, Burak Yılmaz'ın yerine de Cenk Gönen'i as takımda oynattı.

Arda korkuttu

A Milli Takım'ın kaptanı Arda Turan, hafif bir sakatlık geçirdi.

Milli futbolcu, idmanın son bölümünde gelişen bir pozisyonda Ahmet Yılmaz Çalık ile girdiği mücadelede sağ ayağına darbe aldı. Arda, bunun üzerine yerde kalırken, milli takımın sağlık heyeti deneyimli oyuncuya müdahalede bulundu. 

Emre Mor ile özel görüşme

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, idman sonrasında genç oyuncu Emre Mor ile kısa bir süre görüştü.

Çift kale maçta sağ kanatta görev alan Emre, güçlü mücadelesi ve top tekniğiyle dikkati çekti. İdman sonrasında Hakan Çalhanoğlu ile Emre Mor'u yanına çağıran Terim, bir süre Emre'ye yapması gerekenlerle ilgili taktik verdi.

Muhabir: Emrah Oktay

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın