Spor, Futbol

Alanyaspor Kulübü Başkanı Çavuşoğlu: Şehrin ilgisizliği bizi üzüyor

Alanyaspor Kulübü Başkanı Çavuşoğlu, "Takım Süper Lig'de ama şehrin haberi yok. Bu üzücü, biz de sitem etmekten yorulduk. Ne zaman ilgilenecekler merak ediyorum." dedi.

22.02.2017 - Güncelleme : 22.02.2017
Alanyaspor Kulübü Başkanı Çavuşoğlu: Şehrin ilgisizliği bizi üzüyor Fotoğraf: AA/Mustafa Kurt

ANTALYA

Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu, taraftarların takıma olan ilgisizliğinden yakındı.

"Takım Süper Lig'de ama şehrin haberi yok." diyen Çavuşoğlu; "Bu üzücü, biz de sitem etmekten yorulduk. Ne zaman ilgilenecekler merak ediyorum. Biz de nereye kadar gideceğimizi bilmiyoruz." ifadelerini kullandı.

Trabzonspor maçında mağlup olmadıkları gibi gol de yemediklerini dile getiren Çavuşoğlu, "İçeride, dışarıda her maç zordur. Kolay takım ve maç yoktur. Özellikle ikinci yarı maçları daha zor oluyor. Herkes herkesi yenebilecek güçte. Şimdi önümüzde bir Adanaspor maçı var. Onlar da yukarıya çıkmak istiyor, bizim gibi. İyi bir hazırlıkla iyi bir netice almak istiyoruz. Sonucun iyi olması temennisindeyiz." diye konuştu.

"Bu takım Süper Lig'e kolay çıkmadı"

Stadın neden dolmadığına yönelik bir soru üzerine Hasan Çavuşoğlu, şehrin dinamiklerinin takıma sahip çıkmasıyla bu işin üstesinden gelinebileceğini vurguladı.

Gaziantepspor maçında 11 bin Trabzonspor taraftarının cezalı duruma düştüğünü hatırlatan Çavuşoğlu, "İnat yaptılar, yeni Passolig çıkarıp stada geldiler. Bunu Trabzonspor taraftarı yaptı, biz neden yapamıyoruz." diye konuştu.

Çavuşoğlu, Alanyalıların 13 bin kişi kapasiteli stadı doldurmak için biraz daha duyarlı olması gerektiğinin altını çizerek, şunları kaydetti:

"Şehrin Süper Lig takımına ilgisizliği bizi üzüyor. Tabi stada gelen belirli taraftar var, ama şehir bu kadar değil. Bu durumlarda bizim de performansımız düşüyor. Oysa bu takım Süper Lig'e kolay çıkmadı. Yerin dibindeydi, neredeyse borç batağından aldık, buralara getirdik. Takım Süper Lig'de ama şehrin haberi yok. Bu üzücü, biz de sitem etmekten yorulduk. Ne zaman ilgilenecekler merak ediyorum. Biz de nereye kadar gideceğimizi bilmiyoruz doğrusu." 

Muhabir: Mustafa Kurt

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.