Dolar
32.33
Euro
34.89
Altın
2,209.79
ETH/USDT
3,572.80
BTC/USDT
70,547.00
BIST 100
9,044.31
Spor, Futbol

Atiker Konyaspor Kulübü Başkan Yardımcısı Baydar: Avrupa'da biz de varız demek istiyoruz

Atiker Konyaspor Kulübü Başkan Yardımcısı Baydar, "UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibimiz Portekiz temsilcisini karşılaşmada eli boş göndererek, 'Avrupa'da biz de varız' demek istiyoruz." dedi.

25.09.2017 - Güncelleme : 25.09.2017
Atiker Konyaspor Kulübü Başkan Yardımcısı Baydar: Avrupa'da biz de varız demek istiyoruz

KONYA

Atiker Konyaspor Kulübü Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, kulübün resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, hafta sonu Teleset Mobilya Akhisarspor karşısında aldıkları galibiyetin çok önemli olduğunu vurguladı.

Bu galibiyetin üstüne yeni galibiyetler ekleyerek takımın öz güvenini artırmak istediklerine değinen Baydar, "Tıpkı geçtiğimiz senelerde olduğu gibi içeride ve dışarıda korkulan, tedbir alınan bir takım olacağız." ifadesini kullandı.

"Bize yakışan bir futbol oynayarak istediğimiz sonucu elde edeceğiz"

Perşembe günü UEFA Avrupa Ligi'nde Vitoria Guimaraes ile oynayacakları maçı da değerlendiren Baydar, şunları kaydetti:

"Kazanma alışkanlığımızı yeniden edinebilmek ve futbolcularımızın kendilerine olan güvenlerini kalıcı hale getirebilmek için son derece önemli bir karşılaşmaya çıkacağız. Teknik heyetimize ve futbolcularımıza güveniyoruz. UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibimiz Portekiz temsilcisini kapalı gişe olmasını beklediğimiz karşılaşmada eli boş göndererek, 'Avrupa'da biz de varız' demek istiyoruz. Taraftarımızın büyük desteğiyle hem camiamızı hem de milletimizi sevindirmeyi, gururlandırmayı hedefliyoruz. Perşembe gecesi sahaya çıkacağız ve bize yakışan bir futbol oynayarak istediğimiz sonucu elde edeceğiz."

Muhabir: Rifat Yerlikaya

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın