Dolar
32.35
Euro
34.89
Altın
2,220.20
ETH/USDT
3,555.10
BTC/USDT
70,467.00
BIST 100
9,079.97
Spor, Futbol

Berk Hacıgüzeller: Cenk bu seneki övgüleri hak ediyor

Beşiktaş Kulübü Mali İşler ve Finanstan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Berk Hacıgüzeller, "UEFA sosyal medya hesaplarında Cenk Tosun'u paylaşıyor. Cenk, bu seneki övgüleri hak ediyor." dedi.

Hüseyin Eroğul  | 18.10.2017 - Güncelleme : 18.10.2017
Berk Hacıgüzeller: Cenk bu seneki övgüleri hak ediyor

Istanbul

İSTANBUL - HÜSEYİN EROĞUL

Beşiktaş Kulübü Mali İşler ve Finanstan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Berk Hacıgüzeller, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi seviyesindeki oyununu devam ettirdi. Bu çok önemli bir başarı. Oyun stilleri birbirinden farklı olan üç ülkenin takımına karşı üç net galibiyet alınması, bu sonuçların düzenli ve sürekli olması bir Türk takımı için önemli başarı." dedi.

UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu'ndaki Porto ve Leipzig maçlarında alınan sonuçların ardından Monaco karşısında alınan galibiyetin kendisini şaşırtmadığını aktaran siyah-beyazlı yönetici, "Beşiktaş'ın performansının sürekliliğini ve Porto maçını görünce Şampiyonlar Ligi'nde umutlanmıştım. Monaco'da alınan 3 puan şaşırtmadı." ifadelerini kullandı. 

"Cenk bu seneki övgüleri hak ediyor"

Attığı 2 golle siyah-beyazlı takıma Monaco karşısında 3 puanı getiren isimlerin başında gelen Cenk Tosun'un kendisini çok geliştirdiğinin altını çizen Hacıgüzeller, şöyle devam etti:

"UEFA sosyal medya hesaplarında Cenk Tosun'u paylaşıyor. Cenk, bu seneki övgüleri hak ediyor. Geçen sezona nazaran çok farklı bir Cenk izliyoruz. Hem savunmada hem hücumda üzerine koymuş. Oyun aklı ve gol vuruşları itibarıyla kendini geliştirmiş bir oyuncu. Cenk'in transferi gündeme geliyor ancak bunları transfer sezonunda değerlendirmek lazım. Beşiktaş'a gelecek ve takımdan gidecek oyuncuların şu anda konuşulmasını doğru bulmuyorum."

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.