Dolar
32.35
Euro
34.92
Altın
2,221.61
ETH/USDT
3,561.00
BTC/USDT
70,968.00
BIST 100
9,079.97
Spor, Futbol

Evkur Yeni Malatyaspor kupasını aldı

TFF 1. Lig'de sezonu ikinci sırada tamamlayarak Spor Toto Süper Lig'e yükselen Evkur Yeni Malatyaspor, kupasına kavuştu.

22.05.2017 - Güncelleme : 22.05.2017
Evkur Yeni Malatyaspor kupasını aldı Fotoğraf: AA/Volkan Kaşik

MALATYA

TFF 1. Lig'de sezonu ikinci sırada tamamlayarak Spor Toto Süper Lig'e yükselen Evkur Yeni Malatyaspor, kupasını aldı.

Evkur Yeni Malatyaspor'da teknik direktör İrfan Buz, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, kulüp başkanı Adil Gevrek ile futbolcular ve yöneticiler, Orduzu Pınarbaşı Nurettin Soykan Tesisleri'nde üstü açık otobüse binerek şehir turu attı.

Taraftarlar tarafından meşalelerle karşılanan otobüs, yoğun kalabalık arasından yavaş yavaş ilerleyerek Malatya Büyükşehir Belediyesinin yanındaki kutlama alanına ulaştı.

Tören alanına giren futbolcular, teknik heyet ve yöneticiler buradaki kalabalığı selamladı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çalık, burada yaptığı konuşmada, takıma katkıda bulunan herkese teşekkür etti.

"Hak ettiği yere geldi"

Türkiye Futbol Federasyonu İcra Kurulu Üyesi Ali Düşmez de Evkur Yeni Malatyaspor'u tebrik ederek, "Sevgi sepetini Malatya'ya getirdim, onları sizlere aktarıyorum. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ve yönetim kurulunun selamları, başarı dileklerini de özellikle ifade etmek istiyorum." değerlendirmesini yaptı.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Çakır ise bugünün kendileri için bayram olduğunu belirterek, çok önemli bir başarıya imza atıldığını kaydetti.

Kulüp başkanı Adil Gevrek de başarıdan dolayı çok mutlu ve gururlu olduklarını vurgulayarak, Süper Lig'de kalıcı olmak için çaba göstereceklerini dile getirdi.

Konuşmaların ardından Evkur Yeni Malatyaspor takımına madalyaları ve kupası verildi.

Kupayı havaya kaldıran futbolcular, büyük sevinç yaşadı.

Muhabir: Volkan Kaşik

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.