Dolar
32.37
Euro
34.97
Altın
2,233.04
ETH/USDT
3,532.70
BTC/USDT
69,858.00
BIST 100
9,081.06
Spor, Futbol

Fenerbahçe avantaj peşinde

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında yarın Fransa'nın Monaco takımı karşısında rövanş için avantaj sağlamak istiyor.

26.07.2016 - Güncelleme : 26.07.2016
Fenerbahçe avantaj peşinde

İSTANBUL

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında yarın Fransa'nın Monaco takımı karşısında rövanş için avantaj sağlamak istiyor.

Sarı-lacivertliler, 2016-2017 sezonunun ilk resmi maçına seyircisi önünde çıkacak. Fenerbahçe ile Monaco arasında Ülker Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 21.30'da başlayacak. Müsabakayı İspanya Futbol Federasyonundan Jesus Gil Manzano yönetecek.

Spor Toto Süper Lig'de geride kalan 2015-2016 sezonunu ikinci sırada tamamlayan Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalabilmek için ilk engel olan Monaco'yu geçmek zorunda. Sarı-lacivertliler, Fransız temsilciyi elemesi durumunda play-off turuna adını yazdıracak.

Fenerbahçe ile Monaco arasındaki eşleşmede, rövanş mücadelesi 3 Ağustos Çarşamba günü Fransa'da oynanacak.

Pereira cezalı

Fenerbahçe'nin Monaco'yla yapacağı maçta, teknik direktör Vitor Pereira cezası nedeniyle yedek kulübesinde yer alamayacak.

Fenerbahçe'de 6 eksik

Sarı-lacivertlilerde sakatlığı bulunan ve kart cezası bulunan kaleci Volkan Demirel, İsmail Köybaşı, Robin van Persie, Volkan Şen, Alper Potuk ve Mehmet Topal Monaco karşılaşmasında forma giyemeyecek.

Fenerbahçe'de yeni sistem

Teknik direktör Vitor Pereira, hazırlık maçlarının tamamında denediği 3-5-2 sistemiyle takımını sahaya sürebilir.

Fenerbahçe'nin Monaco karşısındaki muhtemel ilk 11'i şöyle:

Fabiano, Kjaer, Skrtel, Neustadter, Van der Wiel, De Souza, Ozan Tufan, Salih Uçan, Hasan Ali Kaldırım, Emenike, Fernandao.

Yeni transferler siftah yapacak

Fenerbahçe'nin yeni transferleri, Monaco karşısında görev almaları durumunda sarı-lacivertli formayla ilk resmi maçlarına çıkacak.

Sarı-lacivertliler, yeni sezon öncesi Liverpool'dan Martin Skrtel, Schalke 04'ten Roman Neustadter, Paris Saint Germain'den Gregory Van der Wiel, Beşiktaş'tan İsmail Köybaşı ve Sivasspor'dan Aatif Chahechouhe'yu kadrosuna katmıştı.

Kiralık sözleşmeleri sona erdiği için takıma dönen Salih Uçan ile Emenike, görev alması durumunda uzun zaman sonra resmi maçta sarı-lacivertli formayı terletecek.


Monaco'nun maç kafilesi belli oldu

Monaco'nun,  internet sitesinde yer alan haberde, teknik direktör Leonardo Jardim'in 20 kişilik maç kafilesine yer verildi.

Fransız ekibinde sakatlığı nedeniyle Fenerbahçe karşısında oynayamayacağı açıklanan Hırvat kaleci Danijel Subasic'in yanı sıra Polonyalı yeni transferi Kamil Glik ve Portekizli orta saha oyuncusu Joao Moutinho da kafileye dahil edilmedi.

Fenerbahçe ile yarın Ülker Stadı'nda saat 21.30'da karşılaşacak Monaco'nun kafilesinde yer alan futbolcular şunlar:

Kaleci: Loic Badiashile, Morgan De Sanctis, Seydou Sy

Savunma: Fabinho, Jemerson, Benjamin Mendy, Kevin N'Doram, Andrea Raggi, Djibril Sidibe, Marcel Tisserand

Orta saha: Tiemoue Bakayoko, Gabriel Boschilia, Nabil Dirar, Thomas Lemar, Bernardo Silva, Adama Traore

Forvet: Guido Carrillo, Ivan Cavaleiro, Radamel Falcao, Valere Germain

Muhabir: Erkan Tiryaki

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.