Dolar
32.32
Euro
34.88
Altın
2,196.29
ETH/USDT
3,579.30
BTC/USDT
70,602.00
BIST 100
9,027.06
Spor, Futbol

'Fenerbahçe'nin hedefi kupayı kazanmaktır'

Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Yedek Üyesi Metin Doğan, Ziraat Türkiye Kupası'nda hedeflerinin kupayı kazanmak olduğunu söyledi.

Erkan Tiryaki  | 19.01.2018 - Güncelleme : 19.01.2018
'Fenerbahçe'nin hedefi kupayı kazanmaktır'

Istanbul

İSTANBUL 

Metin Doğan, Türkiye Futbol Federasyonunun Riva'daki tesisinde gerçekleştirilen kura çekimi sonunda çeyrek finalde TFF 1. Lig ekibi Akın Çorap Giresunspor'la eşleşmelerini değerlendirdi.

Akın Çorap Giresunspor'un TFF 1. Lig'deki önemli takımlardan biri olduğunu vurgulayan Doğan, "Fenerbahçe'nin hedefi kupayı kazanmaktır. Güzel maçlar olacak. Turu geçecek güçteyiz. Eğer turu geçersek ki bunu başaracağız, Beşiktaş'ta rakibini elerse bir hafta içinde 3 kez karşılaşacağız. Bu saatten sonra yarı finalde, finalde karşılaşmak fark etmez. Hedefimiz kupayı kazanmak, bunun için ne zaman karşılaşmışız hiç önemli değil." diye konuştu.

Süper Lig'de ikinci yarının ilk maçında yarın Göztepe'yi konuk edeceklerini hatırlatan Doğan, "Antalya'da iyi bir kamp dönemi geçirdik. İkinci devre çok yoğun olacak. Bu kadar çok takımın iddialı olduğu bir lige pek rastlamazdık. Herkes birbirine yakın. Büyük sürprizler olabilir. Ligde de hedefimiz şampiyonluk. Göztepe maçı için şu anda biletler bitmek üzere. Fenerbahçe taraftarı da buna inandı. Fenerbahçe taraftarı takımını sezon bitene kadar yoğun bir şekilde desteklemeye devam etsin." ifadelerini kullandı.

Metin Doğan, futbolcuları Robin van Persie ve Ozan Tufan'ın transferleriyle ilgili çok kısa sürede açıklama yapacaklarını da sözlerine ekledi.

Koç: Eskişehir'deki finale gitmek istiyoruz

Giresunspor Kulübü Başkan Yardımcısı Metin Koç, kupada finale kadar gitmek istediklerini dile getirdi.

Kuraya gelirken büyük takımlardan birini çekmek istediklerini anlatan Koç, "Süper Lig ekibini eledik bu hafta. Fenerbahçe karşısında da buna devam edip Eskişehir'deki finale gitmek istiyoruz. Tabii öncelikli hedefimiz lig. Hayalimiz olan Süper Lig'e çıkmayı istiyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Muhabir: Erkan Tiryaki

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.