Dolar
32.32
Euro
34.92
Altın
2,212.18
ETH/USDT
3,595.00
BTC/USDT
71,213.00
BIST 100
9,067.97
Spor, Futbol

Galatasaray önemli isimlerden yoksun Rize'ye gitti

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de yarın deplasmanda Çaykur Rizespor ile yapacağı maç için Rize'ye gitti.

Ercan Çakar  | 17.02.2017 - Güncelleme : 17.02.2017
Galatasaray önemli isimlerden yoksun Rize'ye gitti

Istanbul

İSTANBUL 

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayan sarı-kırmızılı takımda teknik direktör Igor Tudor, sakatlıkları bulunan Wesley Sneijder, Eren Derdiyok ve Lionel Carole'ün yanı sıra Armindo Bruma ve Hakan Balta'yı 18 kişilik kadroya almadı.

Tudor; Bruma ve Hakan Balta'yı kadroya almaması hakkında, kulüp yetkilileri aracılığıyla "Kadro tercihi tamamen bana ait. Şu an tüm konsantrasyonumuz Çaykur Rizespor ile yapacağımız maçta. Kadro tercihi ve Bruma ile ilgili her türlü soruya maç sonundaki basın toplantısında cevap vereceğim." açıklamasını yaptı.

Galatasaray'ın Çaykur Rizespor maçının kadrosunda şu futbolcular bulunuyor:

Fernando Muslera, Ahmet Çalık, Yasin Öztekin, Selçuk İnan, Lukas Podolski, Martin Linnes, Garry Rodrigues, Sinan Gümüş, Cenk Gönen, Aurelien Chedjou, Berk İsmail Ünsal, Semih Kaya, Tolga Ciğerci, Kerem Çalışkan, Josue Pesqueira, Nigel de Jong, Luis Cavanda, Sabri Sarıoğlu.

Muhabir: Ercan Çakar

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.