Dolar
32.33
Euro
35.07
Altın
2,221.40
ETH/USDT
3,552.90
BTC/USDT
70,685.00
BIST 100
9,079.97
Spor, Futbol

Umut Bulut yeniden çıkışa geçmek istiyor

Kayserispor'un Galatasaray'dan kiraladığı golcü oyuncu Umut Bulut, geçmişte yaşadığı kötü günleri unutup, yeniden başarıyı yakalamayı hedefliyor.

23.09.2016 - Güncelleme : 23.09.2016
Umut Bulut yeniden çıkışa geçmek istiyor

BURSA - Hüseyin Yesilkavak

Kayserispor'un Galatasaray'dan bir yıllığına kiraladığı golcü oyuncu Umut Bulut, geçmişte yaşadığı kötü günleri geride bırakarak, yeni takımıyla yeniden çıkış yakalamak istiyor.

Umut Bulut, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kayserispor gibi iyi bir takıma geldiği için mutlu olduğunu söyledi. Kayserispor'un iyi oyunculardan oluştuğunu ancak sezona çok iyi başlayamadıklarını anlatan Umut Bulut, "Oyun olarak bütün maçlarda hemen hemen tüm üstünlük bizdeydi ama genel anlamda istediğimiz puanlar alınamadı. Kayserispor'un gidişatı iyi. İnşallah çok iyi bir sezon geçireceğimizi düşünüyorum." dedi.

Ligin 4. haftasında Bursa deplasmanında da çok iyi bir oyun sergilemelerine karşın beklemedikleri bir mağlubiyet aldıklarının altını çizen Umut Bulut, bu hafta sahalarında yapacakları Çaykur Rizespor'u yenip, galibiyetle tanışacaklarına inandığını bildirdi. 

"Yeni bir başlangıç yaptım" 

Formasını giydiği tüm takımlarda özveriyle elinden geleni yapma gayreti içinde olduğunu belirten deneyimli oyuncu, bunu Kayserispor'da da sürdürdüğünü ifade etti.

Umut Umut, forvet oyuncularının her zaman inişli çıkışlı dönemlerinin olduğunun altını çizerek, "Ankaragücü'nden bu yana benim de inişli çıkışlı dönemlerim oldu ama genel olarak kariyerimde güzel sezonlar geçirdim. Ben şu an burada yeni bir başlangıç yaptım. Geçen sene iyi bir sezon geçiremedim ama bu yıl iyi bir başlangıç yapıp, iyi bir sezon geçirmek istiyorum. Bunda da Kayserispor'da muvaffak olurum inşallah." diye konuştu. 

"Hayat bizi buralara getirdi" 

Golcü oyuncu, Ankara'daki terör saldırısında babasının kaybetmesi nedeniyle zor dönemler geçirdiğine de vurgu yaparak, şunları kaydetti:

"Hayatta inişli çıkışlı dönemler vardır. Zor dönemler geçirdim. Allah'a şükür buraya geldim ve hayatımda yeni bir başlangıç yaptım. Bazı olayları yaşamamız gerekiyordu, yaşandı. Herkes yaşadıklarının daha güzel, daha farklı bir şekilde olmasını ister. Ben de isterdim ama hayat bizi buralara getirdi. Esasında çok fazla söylenecek bir şey yok bu anlamda. Geçmişle ilgili de artık çok fazla konuşmak istemiyorum. " 

"Milli takımın geleceğini olumlu görüyorum" 

Umut Bulut, Türk Milli Takımı'nda çok iyi bir jenerasyon yakalandığını anlattı.

Gençler ve tecrübeli oyuncuların milli formayı giymek için kıyasıya bir yarış içinde bulunduğunu bildiren Umut Bulut, "Güzel bir jenerasyon var milli takımda. Ben milli takımın geleceğinin olduğunu düşünüyorum. Gerçekten yetenekli oyuncular var. Milli takımın iyi işler yapacağına inanıyorum." değerlendirmesinde bulundu. 

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.