Dolar
32.34
Euro
34.88
Altın
2,219.47
ETH/USDT
3,572.70
BTC/USDT
70,836.00
BIST 100
9,079.97
Politika

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz: Halkımız hakikate göre karar versin

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz, anayasa referandumuna dair, " Halkımız dezenformasyonlarla, propagandalarla değil, hakikat neyse ona dayalı olarak kararını versin." dedi.

24.01.2017 - Güncelleme : 30.01.2017
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz: Halkımız hakikate göre karar versin Fotoğraf: AA/Evrim Aydın

ANKARA - ERTUĞRUL SUBAŞI / AYNUR EKİZ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, anayasa değişikliğinin TBMM'de kabulünün ardından, girilmesi beklenen referandum sürecinde tüm toplumsal kesimlere ulaşmayı hedeflediklerini belirterek, "Halkın sağlıklı bir tercih yapması için öncelikle doğruları halkımıza sunmamız gerekiyor. Gerçek neyse, ne azını ne çoğunu, olduğu gibi halkımızın önüne koymamız gerekiyor. Öyle ki halkımız dezenformasyonlarla, propagandalarla değil, hakikat neyse ona dayalı olarak kararını vermiş olsun." ifadelerini kullandı.

Yilmaz ,"Sokak sokak, mahalle mahalle teşkilatımızla, vatandaşa ulaşacağımız çalışmalarla, medyada, sosyal medyada yapacağımız çalışmalarla tüm toplumsal kesimlere ulaşmayı hedefliyoruz." dedi.

"Bitimsiz iktidarlar döneminin bittiği bir sistemi halkımızın önüne getiriyoruz." diyen Yılmaz, "Burada diktatörlük söz konusu değil, tam aksine demokratik sivil yönetimi güçlendirmiş oluyoruz." şeklinde konuştu.

Yılmaz, konuşmasında şunları kaydetti:

"Türkiye'de istikrarın sürekli hale gelmesi ve kurumsal garantilere kavuşması için bu değişimleri yaptık. Artık kişilere, partilere bağlı olmayan, kurumların yapısından kaynaklanan bir istikrara Türkiye sahip olacak"


Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın