Dolar
32.50
Euro
35.17
Altın
2,233.04
ETH/USDT
3,554.30
BTC/USDT
70,674.00
BIST 100
9,079.97
Kurumsal Haberler

Balıkesir Valisi Yazıcı AA'nın 'Yılın Fotoğrafları' oylamasına katıldı

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katılarak 3 fotoğraf seçti.

18.12.2017 - Güncelleme : 19.12.2017
Balıkesir Valisi Yazıcı AA'nın 'Yılın Fotoğrafları' oylamasına katıldı

BALIKESİR

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

Anadolu Ajansının (AA) "Yılın Fotoğrafları" oylaması hakkında bilgi alan ve fotoğrafları inceleyen Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, haber kategorisinde Qusay Nour'un "Suriye'de rejimin saldırıları", yaşam kategorisinde Fikret Delal'ın "Rize'de teleferikle ulaşım", spor kategorisinde ise Muhammed Gencebay Gür'ün "Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı" başlıklı fotoğraflarına oy verdi.

Yazıcı, oylamanın ardından fotoğraflarla ilgili yaptığı değerlendirmede, AA'nın "Yılın Fotoğrafları" kategorisinde yer alan fotoğrafların hepsinin güzel olduğunu söyledi.

AA'nın Türkiye'de ve dünyanın her yerinde doğru ve hızlı habercilik yaptığını vurgulayan Yazıcı, şunları kaydetti:

"Anadolu Ajansı gerçekten işini mükemmel yapıyor. Bütün dünyadan ve Türkiye'nin her köşesinden insanların bilgisi olmasını düşündüğü olayları anında haberleştirip en hızlı şekilde ulaştırıyor. Birçok konuyu ilk önce Anadolu Ajansı'ndan öğreniyoruz. Anadolu Ajansı'nın Türkiye'deki teşkilatlanmasını ve haberi hızlı bir şekilde dünyaya duyurma noktasında başarılı olduğunu düşünüyorum. Fotoğraf yarışmasıyla ilgili AA'nın çekmiş olduğu birçok fotoğrafı gördük. Bizim için farklı olduğunu düşündüklerimizi oylayarak tercih ettik. Benim için Anadolu Ajansı önemli, işini düzgün yapan bir kurum."  


Muhabir: Seyhan Kırıcı

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.