Dolar
32.38
Euro
34.92
Altın
2,233.04
ETH/USDT
3,572.70
BTC/USDT
70,818.00
BIST 100
9,079.97
Gündem

Başbakan Yardımcısı Akdoğan: Paralel çeteye karşı mücadele sürecek

Başbakan Yardımcısı Akdoğan, paralel ihanet çetesinin, TİKA, Vakıflar Genel Müdürlüğü, AFAD, YTB gibi gurur kaynağı kurumlara yönelik karalama kampanyası başlattığını, bu şebekeyle mücadelenin süreceğini bildirdi.

Durmuş Koçak  | 01.02.2016 - Güncelleme : 02.02.2016
Başbakan Yardımcısı Akdoğan: Paralel çeteye karşı mücadele sürecek

Ankara

ANKARA 

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, "Paralel ihanet şebekesi"nin, Türkiye'nin gurur kaynağı TİKA, Vakıflar Genel Müdürlüğü, AFAD ve Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığına (YTB) yönelik karalama kampanyası yürüttüğünü belirterek, bu şebekeye karşı mücadelenin süreceğini bildirdi. 

Akdoğan, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabından "Paralel ihanet şebekesi Türkiye düşmanlığını milli kurumlarımıza savaş açarak başlatmıştı" değerlendirmesinde bulundu.

Söz konusu şebekeyle mücadelede kararlılık vurgusu yapan Akdoğan, şunları kaydetti:

"Şimdi de TİKA, Vakıflar, AFAD, YTB gibi gurur kaynağımız kurumlarımıza yönelik karalama kampanyası yapıyorlar. Türkiye'nin bölgesel güç olmasından rahatsız olan odakların tetikçiliğini yapan şebeke, ülkemizin etkinlik alanlarını daraltmaya çalışıyor. Bu hain yapıyla da kuklası oldukları odaklarla da mücadelemiz sürecek. Türkiye'nin insani yardım gayretlerine kimse gölge düşüremez."

Muhabir: Durmuş Koçak

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın