Dolar
32.37
Euro
34.92
Altın
2,233.04
ETH/USDT
3,543.50
BTC/USDT
70,625.00
BIST 100
9,079.97
Gündem

Başbakan Yıldırım'dan Fransa ve Afganistan'a taziye

Başbakan Yıldırım, Paris'te gerçekleşen terör saldırısı nedeniyle Fransa'ya, Afganistan'ın Mezar-ı Şerif şehrinde kolordu karargahını hedef alan saldırı dolayısıyla da Afganistan'a taziyelerini iletti.

22.04.2017 - Güncelleme : 23.04.2017
Başbakan Yıldırım'dan Fransa ve Afganistan'a taziye

ANKARA

Başbakan Binali Yıldırım, Paris'te gerçekleşen terör saldırısı nedeniyle Fransa'ya, Afganistan'ın Mezar-ı Şerif şehrinde kolordu karargahını hedef alan saldırı dolayısıyla da Afganistan'a taziyelerini bildirdi.

Başbakanlık kaynaklarından alınan bilgiye göre, Yıldırım, Paris'te 20 Nisan'da gerçekleşen ve bir polis memurunun ölümü, iki polis memuru ile bir sivilin yaralanmasına sebebiyet veren terör saldırısı sonrasında Fransa Başbakanı Bernard Cazeneuve'e taziye mesajı gönderdi.

Başbakan Yıldırım, Afganistan'ın Mezar-ı Şerif şehrinde kolordu karargahını hedef alan terör saldırısı nedeniyle Afganistan İcra Heyeti Başkanı Abdullah Abdullah'a da taziyelerini iletti.

Muhabir: İlkay Guder

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın