Dolar
32.33
Euro
34.88
Altın
2,211.67
ETH/USDT
3,575.00
BTC/USDT
70,444.00
BIST 100
9,040.30
Spor, Futbol

'Beklediğim Serdar Aziz değilim'

Galatasaray'ın milli futbolcusu Serdar Aziz, henüz istediği performansı ortaya koyamadığını belirterek, "Şu anda ben de beklediğim Serdar değilim ama öyle olacağıma inanıyorum." dedi.

Süha Gür  | 02.12.2016 - Güncelleme : 02.12.2016
'Beklediğim Serdar Aziz değilim'

Istanbul

İSTANBUL

Galatasaray'ın milli futbolcusu Serdar Aziz, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Turgay Vardar Medya Merkezi'nde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Serdar Aziz, hafta sonu Kasımpaşa ile önemli bir maça çıkacaklarını ve geçen hafta alınan Bursaspor galibiyetinin takımda moralleri yerine getirdiğini aktardı.

Futbolcuların oynadıkça form tuttuğunu ve takımda herkesin kendisine yardımcı olduğunu vurgulayan Serdar Aziz, "Hem takım hem de bireysel olarak çalışıyoruz. Ekstra antrenmanlarla bu duruma gelebildim. Yaşadığım süreçten sonra (sakatlık) kolay değil. Yavaş yavaş daha iyi olacağımı düşünüyorum. Şu anda ben de beklediğim Serdar Aziz değilim ama öyle olacağıma inanıyorum." şeklinde konuştu.

"Çok fazla hata yapan bir defans oyuncusu değilim"

Serdar Aziz, Fenerbahçe derbisinde yaptığı ve penaltıya neden olan hatanın konsantrasyon eksikliğinden kaynaklandığını dile getirdi.

Uzun süre yaptığı hatanın etkisinde kaldığını anlatan Serdar, "Bu seviyelerde böyle hatalar yapmamamız gerekiyor. Alışkın olmadığım için kendime yakıştıramıyorum. Çok fazla hata yapan bir defans oyuncusu değilim. Sakatlığım vardı. Sezon başı kampında takımla yeterince birlikte olamadım. Fenerbahçe derbisine kadar 1-2 maç oynayabildim." değerlendirmesinde bulundu.

"Ramos'a benzetilmek hoşuma gidiyor"

Milli stoper, kendisinin Real Madrid'de oynayan İspanyol futbolcu Sergio Ramos'a benzetilmesiyle ilgili "Ramos, dünyanın en iyi stoperlerinden biri. Ona benzetilmek tabii ki hoşuma gidiyor. Onun gibi olabilmek her defans oyuncusunun hayali. Kendisini beğenerek takip ediyorum." şeklinde görüş belirtti.

Muhabir: Süha Gür

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.